Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BB
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

BB

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 19>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Status: Offline
Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2013 u 23:58
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Vrt u nastajanju je postao pravi cvjetni raj, Betty je postala prava vrtlarica!
Drago mi je Betty zbog ove nove teme, zbog dobrodišlice koju si poželjela na ulazu u tvoj vrt, zbog lijepih sličica još jednog vrta kojem se veselim.

Ajoooj,Slavujčice Hug ne znam da l' ti je bila namera da me slatko nasmeješ ovom tvojom prvom rečenicom,al' i ako nije...uspela si LOLLOLLOLsmile80
U deliću sekunde sam te zamislila kao devojčicu koja stoji nasred nekog,što bi moja mama rekla,križanja,udara u doboš iz sve snage svojim majušnim ručicama i uzvikuje tvoje gore navedene reči,a narod se okupio,sluša i uzvikuje 'bravooo...bravooo'LOL 
Stvarno je divno što postojiš ovde i sadasmile84
Razmišljam kojom sličicom da te pozdravim i mislim da bi ova mogla da bude ta Smile

šteta što više nema dobošara, a ti si svakako zaslužila jedno gromoglasno bravooo!
hvala za odabranu sliku, volim mrazove sestrice.
za njih kažu da prognoziraju kakva će biti zima.
ako procvjetaju rano, bit će jaka zima i rano će doći.
one znaju da moraju do zime stvoriti listove koji će hraniti lukovice dok se razmnožavaju.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 00:25
Hvala,Lantana EmbarrassedHeart
Sadila sam ih na raznoraznim mestima po dvorištu,jer me u jesen silno raduju njihove zlatne glavice koje kao sunašca svuda izviruju Big smile 
The impossible is often the untried.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 00:34
Slavujčiceee EmbarrassedEmbarrassedEmbarrassedHeart
Mrazove sestrice,kažeš...eto,opet sam nešto od tebe naučila Big smile
Stvarno si divna smile78 
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 00:43
  Pratim te draga ! 
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 00:49
Ej,Monsti Heart ja kod tebe,ti kod mene LOL ma,dobro je dok je tako...hahaha...
Idem ja dasmile49...'ajd' prati me sad Wink smile96 Ćaaaooooosmile79
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 00:52

smile96smile78smile84
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
wizardica View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2140
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje wizardica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 00:57
heej Betty-li...žao mi je da ti se desila nezgoda..al znaj...sve tvoje slike, divne slike su urezane u našim sječanjima..počevši od cviječa svih vrsta i boja, pa od divnih dajzeka, paprika i ostalog povrč...to se neda izbrisati kao što se taj glupi photobucket obrisao...ne tuguj...dostići češti i 2 puta više...jedva čekam dalje gledati tvoje slikiceBetty Boop grafike
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 01:20
Vrt, ponovo popunjen slikicama, polako napreduje. Želim ti više uspjeha u radu s photobucketom, tako da nam ovaj puta sve slikice ostanu gdje trebaju i biti i da mi, zajedno s tobom, uživamo u njima.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 08:38
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Dobar ponovni početak smile55

Lantana,baš mi je milo što te vidim Heart 
Za tebe...

Prekrasna slika.I mene si malo zbunila sa temom,ali samo naprijed,u tvom vrtu uvijek će biti nešto novo.
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 09:06
Betty, raduje me sto si opet sa nama, dugo te nije bilo, bas smo se uzeleli tvojih slika . Zao mi je sto si imala peh sa starom temom i slikama, ali verujem da ce uz tvoju ljubav, ova nova tema biti jos bolja i uspesnija.  Kao sto i sama kazes, tema je nova, ali je ljubav prema cvecu stara i neprevazidjena!
smile84smile79
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 22:01
Originalno poslano od člana wizardica wizardica napisao:

heej Betty-li...žao mi je da ti se desila nezgoda..al znaj...sve tvoje slike, divne slike su urezane u našim sječanjima..počevši od cviječa svih vrsta i boja, pa od divnih dajzeka, paprika i ostalog povrč...to se neda izbrisati kao što se taj glupi photobucket obrisao...ne tuguj...dostići češti i 2 puta više...jedva čekam dalje gledati tvoje slikiceBetty Boop grafike

Draga moja wiz Heart hvala ti na divnim rečima i znaj...družićemo se mi još dugo,dugo Big smile a sličice,tu su i evo poklanjam ti neku Smile...znam da dajzeke jako voliš,a kod mene ih još ima u plasteniku...jedan crveni,puno zelenih,a i cvetića ima WinkHeart

smile79

Na vrh
Nisa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017

Bodovi: 3089
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 22:10

Betty, lijepo kao i uvijek, dobrodošlica novoj temi, a ti nisi nigdje ni otišla smile75

Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
Na vrh
klaudija8 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 848
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje klaudija8 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 22:24

Pozdrav draga smile79

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 22:29
Originalno poslano od člana moon moon napisao:

Vrt, ponovo popunjen slikicama, polako napreduje. Želim ti više uspjeha u radu s photobucketom, tako da nam ovaj puta sve slikice ostanu gdje trebaju i biti i da mi, zajedno s tobom, uživamo u njima.

Napreduje,napreduje EmbarrassedLOL hvala ti za sve smile78

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 22:42
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Prekrasna slika.I mene si malo zbunila sa temom,ali samo naprijed,u tvom vrtu uvijek će biti nešto novo.

Camellia Heart 
Ja izbrisah tu prekrasnu sliku da se ne gomilaju previše...a malo sam se i navikla WinkLOLLOLLOL 
Šalim se...imam ja za tebe drugu na poklon smile79

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 22:56
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Betty, raduje me sto si opet sa nama, dugo te nije bilo, bas smo se uzeleli tvojih slika . Zao mi je sto si imala peh sa starom temom i slikama, ali verujem da ce uz tvoju ljubav, ova nova tema biti jos bolja i uspesnija.  Kao sto i sama kazes, tema je nova, ali je ljubav prema cvecu stara i neprevazidjena!
smile84smile79

Mila moja smile86
Jako me raduje tvoja poseta,a tebe će sigurno obradovati vest da je tvoj hibić pustio žilice...to mi je najbrže ožiljena reznica ikada smile213Hug 
Puno te pozdravljamHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 23:04
  Heeeej draga ! smile80smile84

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 23:05
Originalno poslano od člana Nisa Nisa napisao:

Betty, lijepo kao i uvijek, dobrodošlica novoj temi, a ti nisi nigdje ni otišla smile75

Nisa,draga Huggospodarice prelepog vrta...hvala ti smile78
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 23:09
Originalno poslano od člana klaudija8 klaudija8 napisao:

Pozdrav draga smile79

Istom merom vraćam WinkLOLLOLsmile79 i dodajem smile84
p.s. ...moram te posetiti ovih dana da vidim šta ima novo u tvome carstvu WinkSmile
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Studeni 2013 u 23:15
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Heeeej draga ! smile80smile84

Heeej !!!smile78 jesi l' vid'la moje paradajzeke na prethodnoj strani EmbarrassedWinkLOL jes' da sam ih wiz "dala",al' znam da ih i ti gotiviš LOLLOL Heart
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.