Moja mala kolekcija |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da si se odlucila pokazati nam svoj vrt. Spremnik za kisnicu ti je super, a ona drvena kucica, cijih je ruku djelo?
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla,
Sve prikazano ti je preljepo,bravo!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sabi, dobrodošlica i od mene, ovo što si nam do sada pokazala baš sam uživala, predivno osmišljen vrt za početak, jezerce je prekrasno i već obogačeno sa svim potrebnim biljkama, želim ti strpljenje sa postavljanjem slikica i dugo druženje sa nama. |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijep i zanimljiv vrt dobrodošla !
Jezero je krasno |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sabi
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Nedavno posijan Pridružen: 09 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 96 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala svima na lijepim riječima kućica je djelo mog oca, ženski dio je glava operacije, a muški fizikalija kak to inače biva jel susjedin mačak si ju je odmah uzeo kao vikendicu, tako da je višestruko iskorištena :-)
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sabi, baš lijepo da si se konačno odlučila pokazati nam svoj zanimljiv i lijepi vrt. I mene je oduševila kućica uz jezero, čini mi se da ima čak i klupica na trijemu. Možda jednom neka dobra vila zaluta pa je poveća skupa s jezerom.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
klaudija8
Mladi grm Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodosla Sabi. prosetala sam tvojim lijepim vrtom
|
|
Sabi
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovog momka čeka podrum, dosta je kvasio noge rušila se stara trešnja,a neke djelove smo zadržali za dekoraciju i naravno profi vrtlarica za hitne slučajeve |
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav, Sabi! Sviđa mi se tvoje cvijeće i maštovite kreacije u vrtu, a maca je preslatka!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
''i naravno profi vrtlarica za hitne slučajeve ''
ona slučajeve koji nisu hitni napravi hitnima.preslatka je
dopada mi se i stara trešnja
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepi vrt, zanimljive kreacije, vidi se kako mašta radi ! Bravo !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Sabi
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam
kako čitam po temama puno ljudi ima problema sa mačkama u vrtu, ja moram priznati da imam više koristi nego štete, stari mačor je ekspert za krtice i od kada imamo njega nema ni jedne kradljivice lukovica sad me muče puževi, bar mislim da su oni u pitanju, potpuno su mi uništili ukrasno zelje, neznam kako da ga spasim
|
|
Sabi
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jesen je stigla, kad bi bar poslje nje odmah proljeće :-D
|
|
Andina
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sabi, lukovice ti jedu voluharice, a mačor im je smrtni neprijatelj. Krtica je mesojed, ona samo kopa tražeći gliste i crve kojima se hrani, a štetu napravi kad izbaci lukovice ili korijenje ostavi "u zraku" tj. razruje zemlju oko njega.
Što se tiče puževa, ovdje ima puno savjeta o tome kako ih se riješiti: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=5993&title=puevi-u-vrtu |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla Sabi,lijep vrt s prekrasnim cvijećem
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Sabi
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Andina za link, idem odmah vidjeti sto se da napraviti
voluharice uopce nemamo bas zbog toga sto su macke stalni stanovnici, ali krtice su nam radile poprilicnu stetu prije ovog macora |
|
SlavujVk
Cvjetni guru Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sabi, lijep vrt, lijepe biljke i lijepe slike, prave jesenje!
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga, ja sam se puževa riješila pomoću pepela. Posipala sam ga oko biljki koje su uništavali.... a puževi ne vole kada im se pepeo ili tako nešto suho lijepi po tijelu, otežava im kretanje. A rekli su mi da isti efekat ima i vapno u prahu, tzv. hidrat. Možda da pokušaš? I da ne preskočim pohvaliti slike.... lijepa je jesen kod tebe! (a zimu bih rado preskočila i ja!)
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Sabi
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš sam čitala tu temu, svakako krećem u spasilačku akciju najprije pepeo, pa kava ... sve redom da spasim barem nešto da si skupim domaćeg sjemena
|
|
desert rose
Trajnica Pridružen: 11 Ožujak 2013 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2547 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo mene opet do tebe ... supet ti je vrt, a osobito adami... već me neko vrijeme intrigiraju ti veeeeeeliki listovi... Da li su teški za uzgoj u kontinentalnoj klimi?
|
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |