Liči, rambutan i longan |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
Malky
Nedavno posijan Pridružen: 14 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 94 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo nakon dugo vremena kod mene je niknuo liči, kasnije poslikam dok se napune baterije. tek je proklijao
|
|
Odranski Obrež, N.Zagreb
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Nimloth
Nedavno posijan Pridružen: 24 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 34 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš tako je izgledao moj avokado kad je niknuo. Sad ti već sigurno ima i listove? |
|
El adhe Alqualonde
|
|
SLAVONKA
Odrastao grm Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Na liči u trgovinama nisam nigdje naišla,moja teta to jede na kile u Njemačkoj,moram joj reći neka mi donese koju sjemenku ili neka posadi i nekako prošverca preko granice.Mene okus ploda podsjeća na bazgu.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
zvonkica
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 968 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovarala sam pomme dor za mogunj kako ga mi zovemo ili planika pod drugim nazivom , za liči nisam do sada ni znala , jedino iz Merkatora.
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
Geko
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam Pridružen: 22 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ako slučajno nekog zanimaju tropske voćne vrste, njihov uzgoj i opis možete vidjet na mojoj stranici
tropskovoce.webs.com
|
|
voki
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo kako napreduje liči
|
|
|
|
ružmarin
Novo sjeme Pridružen: 01 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bok! super je jedva ćekam da vidim hoće li i moj lići da iznikne posadila sam ga 3.2.09 za sada ništa ali ima još vremena ,koliko vremena je vaš lići kad ste ga posadili ? |
|
voki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za mesec dana je nikao jedan, a drugi se pojavio na površini zemlje i tako stoji, najverovatnije ništa od njega. Sa kupovnom zemljom sam pomešao zemlju ispod bora, jer zbog iglica takvo zemljište ima nižu pH vrednost, a liči zahteva kiselije zemljište. Danas ću posijati još nekoliko semenki.
|
|
|
|
ružmarin
Novo sjeme Pridružen: 01 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moram se pohvaliti 3.2.09 sam posadila lići i mogu vam reći da je iznikao i to jako lijepa stabljika žao mi je da nemam kako da je snimim ali je jako lijep
|
|
dedabrada
Novo sjeme Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 11 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Osim ličija gdje se može naći rabutan u zg i okolici?
S obzirom da iznikle sjemenke ne daju plodove, već kalemljene zanima me dali ima netko već kalemljene |
|
milicza
Novo sjeme Pridružen: 06 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 8 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš danas kupila liči i ide pod zemlju... javim rezultate kroz nekoliko mjeseci
|
|
Ognjen
Novo sjeme Pridružen: 24 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 6 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cesto sam jeo lici dok sam radio u Koreji,plod je dobar za jelo ali sok od licija odlican,samo ga je bilo jako tesko naci u supermarketima.Jedini sok koji si mogao popiti navecer bez da ti napravi kiselinu u zelucu
|
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo voče nisam jela ako sam ga i vidjela u trgovini nije mi zapala za oko valjda zato što ništa nisam znala o njoj, hvala ! |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaletila se u Bilu kad tamo ovo voće! Kupila da probam... Baš i nema puno "mesa" ali mi je fini. Vidim da su male šanse iz sjemenki... Ali da ne bacim onako, zasaditi ću ih u pitar pa kako bude.
Možda se Voki javi sa iskustvom svojih ili Geko
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
probala sam liči i nisam oduševljena, ovaj od @Mire k je prekrasan za uzgoj kao ukrasna biljka.
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Probala sam i ja ovo voće i baš mi je ukusno.
Probat ću ga uzgojiti iz sjemenki Što je s vašim biljčicama. Rastu li ili? |
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Liči je jako ukusno voće probala sam ga na kavi kod MireK.Prošli sam tjedan posadila koštice kako je Geko napisao i sad treba čekati...Geko lijepa ti je biljčica ličija, ali očito polako raste...Za ove dvije ostale voćke nisam nikad čula...
Napisati ću vam jednu web stranicu gdje se mogu kupiti sadnice i sjemenke raznog egzotičnog voća www.exotic-king.com
Inače imam jedno stablo u posudi koje sam uzgojila iz koštice, avokado ali nikad nije cvjetalo, a držim ga po zimi u kući a preko ljeta vani na terasi...Da li netko ima iskustva sa avokadom, može li se posaditi u vrt?
|
|
sutra je novi dan
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle Jagoda, pratit ću tvoj napredak sa sjemenkama
Vidim da se drugi nisu javili pa su možda sve sjemenke trebale završiti kod tebe
|
|
Rijeka
|
|
manči
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
....kako napreduju vase biljke?
|
|
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |