Moj vrt-Narnia |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
Narnia ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2013 Lokacija: Nis Status: Offline Bodovi: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da!Raste izmedju betonskih ploca i kuce u uzanom procepu-tokom zime smrzne jer u Nisu zna da bude i do -16C,ali s proleca potera ponovo i sve nadoknadi!I ona nije jedina koju imam ![]() Dadinice dobrodosla-uvek! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Vidjeh veeeeeliku i kraaaaasnu pasifloru, jel ona zimuje vani?
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Samo da prijavim šetnju i blaženo uživanje
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Narnia ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2013 Lokacija: Nis Status: Offline Bodovi: 79 |
Mnogo me raduje kad cujem ovoliko lepih reci o mom vrtu!Od srca hvala svima
![]() Free ovo jeste clerodendrum ugandeze.Imam ga jako dugo i mnogo mi je drag-to je jedna od prvih egzota koje sam pocela da negujem i zaista ima posebno mesto u mom srcu ![]() Miro znam da je vrlo tesko pronaci ovu biljku,veruj mi da cak ni u Egiptu ne raste svuda-ali eto...bila sam na pravom mestu-cista sreca! ![]() Daleko je Egipat(mada ga vredi posetiti zbog drugih stvari),a za quisqualis -ja sam blize! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Zbog ovoga bih ja u Egipat!!! ![]() Divna je, nigdje je nisam mogla naći... sve pretresla.. |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
preprelijep vrt!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Opet sve predivno,cvjetno, zdravo!
|
|
...budi u miru sa Bogom, bez obzira kako Ga zamišljaš, i bez obzira čemu težiš u bučnom komešanju života, zadrži mir u svojoj duši... ovo je ipak divan svijet, teži da budeš sretan...
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Narnia moram ti priznati,da nisam mogla čekati nastavak tvoje cvijetne priče, pa sam zavirila na jedan drugi forum, prelistala tvoju temu od prve do zadnje stranice i ostala zatečena ljepotom tvog cvijetnog carstva.
Slažem se sa Mirom, jer ti jesi neokrunjena kraljica ruža i egzota!!! |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Dobrodošla kraljice ruža i egzota
![]() Divna ti je ta egzotična quisqualis indica, zaista je rijetka biljka i predivna je! |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
marice4 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 31 Srpanj 2013 Lokacija: Prilep Status: Offline Bodovi: 2 |
Prekrasno nesto. Poz od Makedonija
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Jesam li dobro istrenirala oko, jel ti ovo clerodendron ugandeze, plavi leptirići ?? ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dobrodošla draga nova cvjetna prijateljice, i hvala ti što nas daruješ tako lijepim slikama !!! Prekrasna egipčanka i meni je zarobila pogled !! Ali ruže su ti posebno lijepe, pogotovo ramblerica !!
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
*Bonsai* ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
ovo je stvarno lijep i romantican vrt cetitam
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Narnia, to što cvijeta je predivno!! Prkosi su krasni, šareni,veseli.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Dadinice hvala na dobrodoslici!Nema nikakvog zakasnjenja
![]() ![]() http://shack.us/photo/my-s/713/y1ar.jpg/ - ![]() http://shack.us/photo/my-s/849/vyeg.jpg/ - ![]() http://shack.us/photo/my-s/812ahz.jpg/ - ![]() http://shack.us/photo/my-s/824/cda0.jpg/ - ![]() http://shack.us/photo/my-s/39/uub.JPG/ - |
|
![]() |
|
Hvala Natalija!
![]() Vrelo je i biljke u mom vrtu pate.Cveta tek ponesto http://shack.us/photo/my-s/853/zft4.jpg/ - ![]() http://shack.us/photo/my-s/543/m68v.jpg/ - ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Došetala, prošetala, i ostala bez teksta!
Prekrasan vrt, sav u igri boja i mirisa. Drago mi je što si nam se pridružila i dobro nam došla! ![]() (nadam se da zakašnjenje ne umanjuje iskrenu dobrodošlicu)
|
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
još jedan jako lijepo uređen, odiše romantikom i egzotičnošću
biljke su ti prekrasne |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala na poseti i dobrodoslici!
![]()
Da pecanjica je!Biljka sa koje sam uzela pelcer je bila visoka 2 sprata.Moja nesto nema tendenciju da se penje...mozda zato sto je u saksiji. Ne...kao sto napisah gore naletela sam sasvim slucajno na nju u Egiptu na letovanju,pokupila pelcere i od mnogo njih uspela da ozilim jedan ![]() ![]() Moja biljka je ogromna i pelcera ima jako puno.Rado cu ih dati svima koji zele ali ne znam kako? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |