Mala varaždinska okućnica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Korisnik | |
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ali Free, na skoro svim našim slikama ja JEDEM. Od naše prve kave skupilo se 8 kila. Bil bi red to malo skinuti prije mora, pa izmišljam fizikalije i još ako s tim uspijem ošareniti sve oko sebe, nitko sretniji
![]() |
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Varaždin |
|
![]() |
|
Moja jutarnja procedura je jako jednostavna: prvo nahranim mačora, a dok mi ne zakipi voda za kavu, kreće obilazak cvijeća s fotićem ili mobitelom, ovisi kaj mi prvo dođe pod ruku
![]() Onda popijem kavu uz komp, čitam novosti, šećem po vašim vrtovima i radovi mogu započeti! I kaj da vam velim, nikaj nije teško uz ovakav energy boost na početku dana
![]() |
|
Varaždin |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Pozdrav curice,vidjela sam krasnih cvjetića kod tebe, ali nisam vidjela tvoj vrt, a ja jako volim gledati vrtove, pa stazice, pa ogradice pa gredice, pa kako je to sve složeno, ajde nam daj bar jednu takvu slikicu da vidimo kako je to tvoje lijepo cvijeće posloženo i raspoređeno
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mačor (crnko tako se moj zvao, nažalost nema ga već desetak godina) baš i nije oran za slikanje, više voli spavanje, magnolija je prekrasna kao i ostalo
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
![]() Glikice, moje dvorište ti je jako teško strpat na jednu sliku: jako je malo i imam 3 gredice svaku u svom uglu. Najbolje bi bilo da dođeš i vidiš
![]() U međuvremenu, evo par koje su donekle ispale ok:
zečje uho, danas kupljeno na vž placu
niski phlox od iste bakice
procval mi je prvi tulipan - uživo je strašno blijedi, skoro proziran i nimalo mi nije jasno kak se tu stvoril - zadnjih 30 godina do jesenas je tu bila betonska staza
![]() mama aloa i lanjske bebe
polako počinju se buditi amarilisi
jorgovan presađen iz one tegle - uživa!!!
prvi muscari
u hladu magnolije, grmići plavih šumarica
taman presađene male kobejice. Nadam se da će preživjeti bar jednu zimu ako su u tegli. U jednom paketiću je bilo 9 sjemenaka, niklo ih je 8
![]() bijela magnolija se počinje otvarati
nastavak slijedi večeras...
|
|
Varaždin |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...ja pojurila videti kaj ste kupile.....svaki put po malo i začas bute morale kupiti onaj grunt ispred kuće...
...magnolija ti je božanstvena, baš prelijepa! i anemone su.... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
..i mišje uho je možda zečje uho?
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Joj Lovrek, riječi ti se pozlatile:kad bi kupila onaj travnjak, bar riješila ulaz u garažu pa bi uštedila na retrovizorima
![]() ove godine sam namjeravala puno toga sijati: već sam posijala polovicu, ali nisam najsretnija kak to napreduje
![]() ![]() ps: je, u pravu si, malo sam pomiješala. bum popravila. thnx!
|
|
Varaždin |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
morala sam odmah dojuriti i povezati lice sa vrtekom i odmah vidim puno lijepih stvari :)
anemone i magnolija su predivne i veselim se novim slikicama :) sjećam se da su cure iz vž uvijek govorile kakvih stvari sve ima na placu i to za pristojne kunice tako da ne sumnjam da će uskoro kod tebe biti svega :) prošli vikend je kod mene na sajmu bio čovjek iz vž i prodavao sve trajnice kamenjarke za 5 kn, žena mu je bila kod vas na placu...virni drugi puta kad ideš :) |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
e da, zaboravih pitati, kaj tebi tradenscantia pallida purpurea prezimi vani, mislim uredno potjera na proljeće?
ako je tako i ja svoju selim van :) |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
@Kontesa: tradescantiu imam tek od lani, pa sam isprobavala... Skinula sam pelcere na jesen i držala ih unutra. Tek sam ih sad presadila van.
Matični grm je ostal vani (da isprobam) i dobro je izgledalo do nove godine, ali onda se temperatura ipak jako spustila i nestalo je svo lišće. Još uvijek ništa ne tjera.
@Aralija: znaš onu poslovicu ''nekom smeće, drugom blago''
![]() ![]() |
|
Varaždin |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Jučer sam te upoznala,a danas sam već šetam tvojom lijepom okučnicom
![]() Proljeće ti je pomoglo ,da nam pokažeš svu svoju ljepotu ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Belina, drago mi ja da kod tebe škrapa kišica pa da si navratila
![]() ![]() ![]() |
|
Varaždin |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Stižem i u tvoj vrt.......drago mi je da smo se jučer upoznale
![]() Oduševile su me tvoje magnolije, kakvi su to kapitalci !! Kad sam vidjela ovu sliku odmah sam se sjetila slike iz BBeine knjige koju sam ti pokazala samo što kod tebe nisu sve ljubice ali slika je skoro pa ista..... ![]() Imamo isti jutarnji ritual.....mislim... mačka, kafe, obilazak vrta....... ![]() Pozdrav....... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vlatkich, i meni je drago da si se pridružila mađimurskoj ekipi pa smo te mogli upoznati. Kak napreduje tvoja nova gredica?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ponovo u šetnji tvojim proljetnim vrtom
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Predivna mi je bijela magnolija
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
slikice su zaista prelijepe,cvjetici jedan ljepsi od drugoga ali meni je osmijeh izmamio mačor uspavani ,ma ko ga nebi pomazio tako uspavanoga,presladak je
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |