Naš mali vrt... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 35> |
Korisnik | |
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vila2, dobrodošla i dugo, dugo se družila sa nama.
![]() Imaš prekrasnu džunglicu, a i cvjetića, voća i povrća za pokazati. ![]() Navratiti ću opet. Do tada ti šaljem pozdrave sa mora. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobrodošla
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Silvy, Lantana- hvala na posjeti i lijepim komentarima!
Drago mi je da vam se sviđa vrtek unatoč tome što je tek u izgradnji, iako, koji vrt to uvijek nije... ![]() Silvy- na proljeće orezujemo voćke, pa će nadam se biti malo urednije... Ipak, volim ja njega i ovako bujnog i prirodnog. Lantana- i meni je ta jesenja najdraža... Ta stara kruška je baš posebno lijepa kad ogoli... žao mi je što nisam više slikala... ![]() Puno pozdrava svima i sretan vam i cvjetan Božić!!! ![]() |
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Svim CIF- ovcima sretna Nova godina i veliki pozdrav iz Siska!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo malo i sobnog bilja...
Difenbahija? ![]() Fittonie ![]() ![]() ![]() ![]() Sanseveria cylindrica ![]() ![]() Za kraj orhidejica ![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Dobro došla vila i dugo se družila sa nama, pozavidna kolekcija u tvom vrtu!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno cvijeće
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
lijepo
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Osim što si nam pokazala svoj lijepi i rascvjetani vrt, pokazala si nam i ljubav prema fotografiji. Jako mi se sviđa. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
Anđelkad, moon, tačkaćica, bucka123 - hvala vam od srca na posjeti i lijepim komentarima. Puno toga sam naučila baš na ovom forumu
Dođite nam opet! ![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Jako ti je lijep bijeli ljiljan. Čini mi se da to nije onaj starinski, što cvjeta oko Antunova. Ja im takv roza. Već je cvjetao tri godine, ali se uopće nije raširio, uvijek je samo jedna lukovica i jedan cvijet. Hmm..
|
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
To je neki azijat, tek sam ga ove godine u proljeće posadila i baš je divan bio, da... vidjet ćemo na ljeto kakvo je stanje... Od rozih mi ni jedan azijat nije niknuo... :(
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Još jedan lijepi vrtić !! Dobrodošla draga vila !!!!
![]() Prekrasan ti je vrt u sva godišnja doba !! Bit će lijepo svratiti ovdje !! Jel znaš možda kak se zove ova krasna biljkica !! Jel to grmić ili ?? ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lijepi i bujan vrtić u kojemu ima svega...dobro nam došla
![]() |
|
![]() |
|
Free, to je Pentas lanceolata, manji grmić osjetljiv na niske temperature.
Predivna biljka, privlači i ljiljke pa mi je još draža ![]() Blue sky, hvala na posjeti i dobrodošlici! Svašta sam još zasadila ove godine šta će cvjetati tek sljedeće, sakupila sjemena raznog, pa će na godinu biti još ljepše, nadam se... |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Imaš prekrasan vrt,mene podsjeća na engleske vrtove
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
simpa su slike, imaš smisla
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Najprije dobro došla uz želju da ti bude lijepo ovdje.
2. Koja je ovo tikvica na slici ( ime ) i da li je jestiva? 3. Lijepe su ti fitonije... Imala sam neke pa su mi propale.... ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Mislim da je ovo aglaonema....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Jako mi se sviđa tvoj vrt!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |