arii-skice i stakla |
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasne grafike i odmah se vidi stil rada,za svaku pohvalu ,jako jako lijepo
|
|
Sponzorirani linkovi | |
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izvrsno, odlično ti to ide, slobodno raširi krila.
|
|
belica,zagreb
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hej, pa ti si prava umjetnica!
Kao što Belica kaže, slobodno raširi krila, jer radovi su ti fantastični! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
arii
Pustio korijenje Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljudi,hvala za pohvale...
|
|
arii
Pustio korijenje Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni radovi, posebno gravure na staklu, i kako belica kaže raširi krila jer vrijedno je toga. BRAVO!!!!!!!!!! |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
arii
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aralija hvala...
žao mi je šta nemam i stare radove poslikane,imala sam i dosta na ogledalu,ali to je sve po narudžbama bilo i nisam se sjetila poslikati...možda uspijem neke samo,čisto da se vidi razlika...na ogledalima je jako zanimljivo,pogotovo ako se poigra s rasvjetom...moguće je izvesti da se slika prenese sa ogledala na zid nasuprot i takve stvari...zanimljivo izgleda... |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
divni radovi,želim ti puno radova i naravno da se dugo družiš sa nama i stavljas slikice da mi koji nemamo talenta možemo uživat
|
|
arii
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sarajka,hvala...
još samo da i malo biljaka poskupljam pa da stavim,ovo je ipak cvjetni forum...ali imam ih tak malo u usporedbi sa svima ovdje... |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
naravno da mi cvjetoljupci najviše volimo cvijeće ali uživamo i u svemu što je lijepo a tvoji radovi su zaista lijepi,radujem se novim slikicama
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
samo ti slikaj do proljeća,a za biljke ćemo se mi pobrinuti samo ako imaš mjesta
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
arii
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ajama,za sad imam 19 teglica zelenih ljubimaca...a sličice i ostalo na čekanju dok ne prođu pripreme za božić...
|
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mislila sam da slikaš na staklu,a na proljeće kad te zasipamo pelcerima imat ćeš ih ne 19 nego će brojka biti troznamenkasta.da još nešto.živiš li u stanu ili kući.(da se znamo pripremiti)
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
arii
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sve na staklu izgraviram...samo kasnije možda dodam malo pigmenta da se bolje vidi...ništa nije slikano...
a za ovo s cvijećem šaljem ... |
|
arii
Opcije poruke
Hvala(0)
|
arii
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OSica
Odrastao grm Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo,krasni su ti radovi
|
|
arii
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala...
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pa ti si prava umjetnička duša, prekrasni su ti radovi!
|
|
Lipik
|
|
arii
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ljiljus hvala...uživam u tome pa se trudim...
|
|
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |