Plave ruže |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma nemas s plavu ruzu....pogledaj si malo kod nasih vrtlarija: Hotvat ili Virag ruze koje su najblize plavoj boji...ali plave, zao mi je ali nema, bar ne jos...
inace, dobrodosao na forum
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
faster_stronger ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 28 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa ja imam pitanje u vezi o plavim ružama.
jel postoje uopče plave ruže? Ja sam iz Japana naručio sjemenke za plave ruže pa me samo zanimalo jel to postoji da nebi bilo da su me prevarili,nisu koštale puno 24kn 20 komada. Piše da sjemenke treba držati u vodi temperature 35-40 stupnjeva celzijusa,sadit ih u običnu humus zemlju i temp. zraka treba biti od 25 minimalno do 40 stupnjeva. Pa me samo zanimalo da li je to pravo? Znam da nepostoji baš baš prava plava ruža nego samo genetski modificirana bijela u kojoj je dodan plavi pigment. Hvala na svim budučim odgovorima ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |