Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Ruže
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Plave ruže
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Plave ruže

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Status: Offline
Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 16:38
ma nemas s plavu ruzu....pogledaj si malo kod nasih vrtlarija: Hotvat ili Virag ruze koje su najblize plavoj boji...ali plave, zao mi je ali nema, bar ne jos...

inace, dobrodosao na forumWink
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
faster_stronger View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje faster_stronger Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2012 u 13:19
Pa ja imam pitanje u vezi o plavim ružama.

jel postoje uopče plave ruže?
Ja sam iz Japana naručio sjemenke za plave ruže pa me samo zanimalo jel to postoji da nebi bilo da su me prevarili,nisu koštale puno 24kn 20 komada.
Piše da sjemenke treba držati u vodi temperature 35-40 stupnjeva celzijusa,sadit ih u običnu humus zemlju i temp. zraka treba biti od 25 minimalno do 40 stupnjeva.
Pa me samo zanimalo da li je to pravo?

Znam da nepostoji baš baš prava plava ruža nego samo genetski modificirana bijela u kojoj je dodan plavi pigment.

Hvala na svim budučim odgovorima
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.