Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori | Stranica <1234 381> |
Korisnik | |
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa kad se mora, da budemo ozbiljni...(imam prekrižene prste, psssst)
Jedno zbilja ozbiljno pitanje. Wiz, vidim da imaš starinske sorte jabuka... znaš li gdje se mogu kupiti (naručiti) sadnice starinskih sorti jabuka i krušaka? U planu nam je obnavljati voćnjak, a ja ne želim imati prskano voće... |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...evo ti jedan među najboljima http://www.stare-sorte-voca.com/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=7:kruke&Itemid=8
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam u dvorištu ni voća ni povrća, tek poneku stabljiku feferona ili rajčice ,al ću svejedno zaviriti da vidim šta se tu događa.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došla Dijana!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nije problem za još jednu brbljaonicu... dobra ideja.... ali drzimo se nekako nevezanog brbljannja o vrtu i povrću.... i slicnim temama... da nemamo dvije brbljaonice iste samo na razliciti mjestima....
ono lagana kava uz mrkvu i zelje
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Vam Admine! Kao što sam i ja to navela u prvom postu, i ja tako mislim da bi se u ovoj brbljaonici trebali isključivo držati razgovora i šali više vezanih za povrće.
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas jest nedjelja,ali sam se naživcirao jakoo!Ja u vrt po brokulu,kad tamo najezda mušica na kupusu!!!RRR,kako sam ljut,riješit ću se ja njih pomoću homemade likvi,prašak pecilni,voda,bit će njima
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Otkud u ovo doba mušice? Meni se to obično događa dok je jako toplo, nisam nikad primjetila mušice dok je hladnije.....
|
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da pokušaj to riješiti čim prije..
|
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Čudno mi, gdje su se ostali povrtlari razbježali?
|
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma slikaj se onda.... Pa neću onda do jutra biti u kafiću! Nema šanse...
|
|
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ništa čudno za mušice.... kod mene je jedna ruža istjerala, a izbojak pun onih gadnih zelenih uši!!!
Od ovih glupih temperatura i beštije izgubile kalendar. |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerojatno misle da ide proljeće...
|
|
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
upravo stigla sa sela , pozdravljam društvo, 4 velike hrpe smo mm i i ja danas zapalili suhih stabljika paradjza , a na vrhu 2 velika pacova koji su dolijali na roza pšenicu i otegli papke , cijeli dan smo rastjerivali udvarače naših Boe i Ree tjeraju se obadvije pa nam je od pola sela pasa oko ograde |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
monstera
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E. nona Dobro nam došla ovdje! Uffff tih štakora valjda nema gdje ih nema! A i to sa psima zna biti ponekad gadno...
|
|
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lipik
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma da , zaboravila sam još i miševe ovaj tjedan sam tri uhvatila u mišolovku u kuhinji, čim ostavim otvorena vrata ulijeću ko ludi, a nije još ni hladno
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Odgovori | Stranica <1234 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |