wiz povrtnjak u malom |
Odgovori | Stranica <1234 68> |
Korisnik | |
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hahah zauzima zena malo po malo.vizardice nemoj samo stihat put istjerat ce te muz iz vrta
|
|
Sponzorirani linkovi | |
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...hihihih, pravo kažeš, ja sam živa pošast na svom gruntu, samo mjerkam di bi kaj mogla ugurati, od 1100kvadrata ja kuburim sa prostotrom, veliki je vočnjak, a opet mi sve nekako malo
|
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..ma mic po mic i ubrzo ja kod susjeda okupiram tlo, luda sam skroz, tjera me neki vrag da imam sve i svašta, a prostora ni za buhu.Muž samo gleda i klima glavom
|
|
|
|
Fiki
Trajnica Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se vratim temi,i u tebe je bila sušna godina,jesi li radila malč i imaš li problema sa voluharicama?
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Takva sam i ja, stalno nešto sadim i od povrća i od cvijeća,trajnica voćki....MM kaže: Jesi ti luda, pa više nemaš ni mjesta za nešto posaditi, a ti još sadiš i naguravaš svašta nešto i stalno pronalaziš nešto novo!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..jelda da je fino, a još sam dodala neke slike, borim se sa rasporedom slika, nisu postavljene kako bi ja htijela, sve neš razbacano...grrr ..sjemenke ću kad uzmognem vremenski poslati ti..sad malo kradem vrijeme dok se mali beba akarm ne probudi za papanje:)
|
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..joooj, kad ovo tvoje čitam...pitam se da nisi ti moj klonsve ko kopija isto, a kaj moremo, sve volimo imati pa makar i u mišju rupu posadile, kaj ne?
|
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..gle, nečeš mi vjerovati, ja sam na svom gruntu samo pola subote i nedjelju, mm radi svaku subotu, tako da sve što uspije, večinom je prepušteno majci prirodi...da stavljam malč i borim se sa voluharicama, izjele mi ciklu, luk, mrkve blitve, itako to, luda sam od njih.
|
|
|
|
Pustolovka
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kod mene cicoke nema u basti,nego mi je rijeka blizu,a tu je ima za izvoz.da li se moze jesti i ova divlja samonikla?ako moze odoh odma sutra vrecu nabrati hihihi
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fiki, pa daj stavi koju sliku, nemoj da se tebe čeka kao mene 100 godina
|
|
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma kakav omanji, to ti je konjski zub
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sada mi povrtnjak nije baš prebujan,pa neću stavljati slike samo raštiku,brokulu,prasu,bob i začine,čekam ljeto i bujniji vrt!!! |
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
..hm, nebih znala reći, ja sam dobila gomolje i posadila, poslikaj da vidimo cvijet kada bude il ako ga još ima..
|
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...monstera, imaš praf, ušteda energije, grbaće i ruku..pametno zboriš
..ovo je moj naj češnjak, uz livanjski dalmatiner
|
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Fiki
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Poriluk,ja nostop nešto novo kičim nemogu nikako podnijet prazan vrt! |
|
wizardica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
...aaaa poriluuuuk, uf, sad nekaj novog znam...neg' reci..kaj sad sadiš, ja sam sadila livanjski češnjak, mladi luk, kozjak luk 2 vrste da bude nekaj za Uskrs..
|
|
|
|
Pustolovka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vizardice i ova divlja cicoka je ista kao na tvojoj slici ima tako zut cvijet.ma ja cu je ic nabrat makar se otrovala sto me nasmaga sa receptima
|
|
Odgovori | Stranica <1234 68> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |