Sedum burrito |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Korisnik | |||
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
moon, ja sam mog burrita uzgojila jedne zime iz samo 25 bobica. Iz te vaze je podijeljeno ni sama ne znam koliko, a svaka bobica koja ispadne ubačena je natrag u vazu i iz nje je izrasto novi mali burrito.
|
|||
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
||
hoya...to me baš veseli. Malo ću ga oćerupati na dnu stabljike pa neka pušta korjenčiće i raste hrpa kikica
|
|||
![]() |
|||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
||
vidim da se falite sa svojima, moram i ja!
![]() godina dana mu je tek! |
|||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|||
![]() |
|||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
||
napredan dečko antonija
|
|||
![]() |
|||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
||
|
|||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|||
![]() |
|||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
||
moj je muški, zove se tino!
|
|||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() Iako nisam znala da je on ustvari Tino, po onom "mu" sam zaključila da je dečko
![]() |
|||
![]() |
|||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
||
Očito i ja moram svoje krstiti
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|||
![]() |
|||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
||
Eto belina i ja se slažem s tobom ovi se samo hvale a mi slinimo, ma imat ćemo i konja za trku mislim valjda ćemo imati konja za trku kad nam se smiluju i pošalju pelcerić
![]() |
|||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|||
![]() |
|||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
||
Ne konja, samo ždrijebe ćete imati za početak
![]() MK ajmo i mi svoje krstiti, evo smišljam, smišljam....ništa mi ne pada na pamet....ima ko ideju ? |
|||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|||
![]() |
|||
||
Đurek i Katica,evo moji imaju prava domaća imena! |
|||
|||
![]() |
|||
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
||
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
||
Sedum morganianum, Magarčev rep (Sedum morganianum) i burito Ispričavam se, ovo je slika sa neta , radi usporedbe. ![]() |
|||
Rijeka
|
|||
![]() |
|||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
||
Aralija, nema razloga da se ne primi, bit će to krasan primjerak za koju godinu.
Gledam i ove Mirine kako su gusti i bujni. |
|||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|||
![]() |
|||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
||
hehehe Baš su bujni ...trebalo bi ih prorijediti !! Miro, baš je krasan, takav još nisam vidjela , gdje ih samo nađeš !!
Piše lijepo da je slika s interneta
|
|||
![]() |
|||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
||
Krasni su vam |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
||
![]() |
|||
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|||
![]() |
|||
||
Evo da malo osvježim temu. Vidi me Mali Kaktus kako rastem, i tko sad kaže da nemam konja za trku
![]() ![]() već sam narastao preko ruba teglice ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |