peru-2012 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovo je ne izreciva lepota.....Boze mili, mogu misliti kakav je dozivljaj videti sve ovo u zivo...hvala ti na ovoj zivopisnoj reportazi!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
slažem se ![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Već sam prvu v ečer kada si stavila dio slika vidjela reportažu ali nisam htjela smetati dok ne završiš jer sam mislila da će biti barem 10 stranica a ja bih uživala da je bilo tako
![]() ![]() Znam da imaš puno slika pa ne budi škrta ![]() Prekrasna reportaža, divni prizori a ja sam odmah išla na google ![]() Puno ti hvala za ovo i čekam nastavak! ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Krasna reportaža .Hvala!
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Vidim da si uživala u tom putovanju, a sada uživamo i mi. Hvala.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
bubica 78 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 259 |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
barba radi lončariju, tehnikom koju su koristili Inke ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
![]() Inca trail ![]() ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Fantastična reportaža
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Najbitnije je bilo kako se osoba prilagodila na tako visoku nadmorsku visinu, put je koncipiran tako da boravimo na sve većoj visini (cca. 2 tjedna ) a onda zadnji tjedan ide uspon, odnosno Inca trail. Većina nas je dobro podnijela put, ja sam povremeno imala osjećaj nedostatka zraka, pritisak u prsima i lupanje srca. Dnevno smo pješačili i do 6-7 sati na INca trail-u koji je trajao 4 dana. |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
ovo je bila naša ekipa: 2 vodiča + 16 "nas"(2 Australca, 2 Kanađana, 1
Norveška, 1 Irska, 1 Hrvatska, 1 USA, ostalo Velika Britanija)
![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
uži dio Lime ima stanovnika kao i cijela Hrvatska, a Lima sa okolicom duplo više..
|
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
Cuzco
![]() ![]() Temple of sun ![]() |
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
limun ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 97 |
Prekrasno putovanje! Lijepo si nam ga prikazala u slikama
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Predivno! Hvala što si svoj doživljaj podijelila s nama!
|
|
![]() |
|
zastave Cusca
|
začin mora teći
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Fascinantan dozivljaj,i slike samo gledati.....stalno se vracam da jos koji put pogledam...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |