dadinicino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 139> |
Korisnik | |
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eh, da Lorica, zbilja si u pravu. Kad sam počela gledati vaše vrtove počela sam i pisati listu cvjetnih želja. Paaa.... to sad već polako prerasta u petogodišnji plan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Zahvaljujem!
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Dobro nam došla Dadinica
![]() |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Dobro došla - cvijeće ti je lijepo, volje vidim da imaš, a to je dovoljan recept za preljepi kutak zelenila u kojeg pobjegnemo odmoriti dušu i srce |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
Maris, dadacvjetić - hvala od srca!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dobro nam došla Dadinica i dugo se družila s nama. A gdje je tvoj vrt s tim lijepim perunikama? Bez brige, nebum došla po noći krasti, samo me zanima kojoj ćeš se ekipi pridružiti na kavici da te upoznamo.
Zgodne su ti stare uspomene u vrtu. Ona viseća košarica me podsjetila na djetinjstvo, valjda sam generacija tvoje bake
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Pozdrav anabistrica! Vrt s perunikama je u Baranji. I one su skipa s košaricama, božurom, starim kotlićem za fiš i još koječim nasljedstvo od moje bake koja je isto obožavala cvijeće. Da je živa imala bi 94 godine. A ako ti se perunike sviđaju, rado ti ih pošaljem.
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ja sam prva rekla da mi se sviđaju perunike!
![]() Šalim se, naravno, al zbilja su divne! Baka ti je očito ostavila i veliku ljubav za cvijeće pa ono zna tu ljubav i vratiti svojom ljepotom. A mamin recept sam kopirala, isprintat ću ga na veliki format i zalijepiti na zid da ga moji mraveki upamte. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Pozdrav Andina! Je, puno toga me je baka naučila, ona me odhranila... A perunike... smatraj se ponuđena.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Dobrodošla u cvijetno društvo i dugo se družila s nama.Onaj recept ti je super.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Camellia, rosa, hvala na posjeti. Moje stare perunike stvarno blistaju a u živo su još ljepše. Ova tamnija se na suncu prelijeva u smeđu, a roza je posve drugačija - skoro bebi-roza.
A danas sam se malo i ponovila. ![]() By dpodor12 at 2012-05-09 |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepo si se ponovila. Kakvi su to lila cvjetići?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Trebao je biti ageratum. Cvjećarka kaže da je dvostruko pincirani hibrid. List mu je dosta tvrđi od uobičajenog.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dobro došla!
mama ima uvjek pravo,pa i sada! ![]() Možda ovo i nije pravo mjesto za to, ali htjela bih podijeliti s vama recept za prelijep vrt koji mi je upravo poslala mama. Uzmi veću mjericu (najbolje kantu): 4 mjere dobre volje 4 mjere truda 2 mjere bolnih leđa 2 mjere molitve da sve uspije 1 mjera suza kad ne uspije 1 mjera živciranja zbog beštija ![]() 1 mjera psovki zbog grešaka 2 mjere popravljanja istih 10 mjera ljubavi za cvijeće 5 mjera želje za imati ga još više a sve ostalo možeš kupiti u sjemenarnama i vrtlarijama. Uzmi veću mjericu (najbolje kantu)[/QUOTE] |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Belina,
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Dadinica, dobro došla! |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Hvala!
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Želim ti dobrodošlicu! Imaš lijepoga bilja. Posebno mi se dopada ona prva perunika!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 139> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |