Moj mali skromni vrt |
Odgovori | Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
mali_vrtlar
Upravo klijam Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da pokazem svoj danasnji rad, priprema se zemljiste za sijanje blitve, salate, kukuruza, ostatak cu pripremiti za ljetne plodove, svima omiljene kako sam vec naglasio grašak i krompir su vec u zemlji i cekam da nikne |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali_vrtlar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo prekopavajuci po mobitelu pronasao sam slikice koje bi zasigurno odmorile svacije oci, pa da podijelim sa Vamam, iz prosle godine sa mog putovanja kroz BiH, slike su iz mjesta Kladanj i Jablanica |
|
|
|
mali_vrtlar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
BiH Kladanj |
|
|
|
mali_vrtlar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
mali_vrtlar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
mali_vrtlar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niknule pome i tikvice
03.03 posijano, prekjučer je prva tikvica niknula, ostatak ocekujem ubrzo |
|
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali vrtlar,prava si vrednica....kod tebe vec sve spremni za novu sezonu,stvarno ti majka moze biti ponosna na tebe
|
|
mali_vrtlar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti Olja, u vrtu se osjecam jako dobro, opustajuce pa mi i i nije toliki problem izdvojiti dobar dio vremena, mama kaze da mi ne treba toliko toga sta sam ja zasadio, na sta san se ja oglusio i zasukao rukave, briga me zimnice nikad dosta
|
|
|
|
Nina22
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe će biti puno opuštanja ovo godine
Vidi se da to radiš s guštom,pa će ti i biljke tako vratiti uloženi trud. |
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svidja mi se tvoj trud ,prekrasno nam sve prezentiras ...
Zar nije malo rano za tikvice ,posto one idu tek u 5mj u vrt ? |
|
Velika gorica
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro nam došao mali vrijedni vrtlaru, puno truda vidimo na tvojim sličicama!! Želim da ti vrtić ljeti bude pun plodova koje si sam zasijao i uzgojio !!!
A za majčicu jedan veliki i !!!! Kod nas ima uzrečica: zrela jabuka ne pada daleko od stabla, ako je stablo jabukovo!! A ti si prava jabuka sa maminog stabla!! Ugodne i vesele trenutke u druženju sa nama ti želim, a nama puno sličica iz tvog vrta i povrtnjaka!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
mali_vrtlar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nina22 nadam se da ce biljkice osjetiti moju radost za svaki njihov pomak, hvala ti na podrsci, svaki komentar potpore mi puno znaci
Cvjetomanijak nadam se da ce biti sve kako treba, tikvice divljaju ajme, svakim danom sve vece i vece, a ja molim Boga da vrime bude na mojoj strani pa da bude sve u redu, obzirno da sam pod mediteranskim klimatskim uvjetima nadam se sve toplijim vremenima i ne pretjeranoj hladnoci, racunam ih ubaciti u zemlju sredinom cetvrtog mjeseca, a do tada neka uzivaju u svom solariju, neka samo ostane kako je do sada od prije jedno tjedan dana, sunce je na nasoj strani Free hvala na pozdravima prenjet cu joj, a potrudit cu se da sa mnom prolazite kroz sve vesele trenutke nicanja, uzgoja, a i berbe svih plodova koje uzgojim, obzirno da sam pocetnik u tome svemu nadam se da ce Vam biti interesantno pratiti sve moje radove i naravno obavjestiti me u koliko nesto krene u krivom smjeru, evo Cvjetomanijak me vec upozorava na preranu sadnu tikvica, pa si vec mislim nekako da napravim i u vrtu mini plastenik koji, u glavnom bit cete informirani o svakom mom pomaku Hvala Vam svima , super ste mi !!! |
|
|
|
mali_vrtlar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako sam Vam rekao dijeliti cu sa Vama napredak mojih malih zelenih prijatelja, pa cu se toga i pridrzavati :))) tikvice su mi se pomakle sa kotiledona na prave listove, sta me iznimno razveselilo, to izgleda od prilike ovako
na dalje rajčice koje su od ranih do kasnih posijane takodjer su nikle i samo su kotiledoni tu o.O paprike su neka vrsta debelih zutih, samo malo sporije napreduju, tek su pocele nicati, nadam se brzem napretku :/ na dalje u zemlju sam danas posadio mahune, a pred neki dan sam posijao salate, rotkvica, novozelandski spinat, blitve, persina, selena i kukuruza, da ne izostavim meni jako dragu salatu i prilog takodjer posijano rikula :)))) ... toliko od mene za ovaj period |
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobrodošao R. lijepo pozdravi mamu, nadam se da ćemo se vidjeti u Splitu kad dođe sezona kupanja (moram probati tvoje pome i ostalo povrće
|
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slatke presadnice paprika,paradajza a narocito tikvica....super to kod tebe napreduje....znaci mu mnogo sto je u tom mini plasteniku....vidi se da imaju dosta svijetlosti .... za primer su
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa ti si zaista jako vrijedan Sve pohvale
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
mali_vrtlar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mari,5510 naravno samo se javi kada budes u Splitu, pozdrave cu prenjeti, hvala ti na posjeti
Olja mali plastenik je na dva kata, donji je sa sijanim tikvicama i krastavcima kao sta vidis na slici, na gornjem su pome, paprike, balancane, na tom gornjem su sadnice nikle puno prije nego na donjem, sto se moze donjeti zakljucak da ni jedna biljka nece bez svjetla, hvala ti na posjeti draga dijana7566 nije ovo jos nista kada ja pokazen svoj vrt u punom rastu, hvala na posjeti |
|
|
|
mali_vrtlar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tikvice |
|
|
|
mali_vrtlar
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krastavci |
|
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam slikice iz povrtnjaka, tvoje su baš lijepe a i priroda je divna
Sijanci, svaka čast |
|
Odgovori | Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |