Aranzmani za moju dusu |
Odgovori | Stranica <1234 14> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nina22
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni su.Ako dobiješ inspiraciju za Uskrs javi nam.
|
|
blue sky
Neukroćena biljka Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni su ti nastavi tako dalje doći ćemo vidjeti a nešto i prepisati
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni aranžmani Anabistrica,a najljepši mi je s licitarskim srčekima.
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ana bistrica oduševljena sam
svaki je lijep za sebe, na svoj način, kao da svaki ima svoju priču predivni su, jedva čekam da te opet ponese |
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ksan
Odrastao grm Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno, jako mi se sviđa. Žena ima ideja svaka čast
|
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako mi se sviđaju tvoji aranžmani!
Jednako su zanimljivi i lijepi oni rustikalni i oni jednostavni, odmjereni, minimalistički. Primjetila sam da aranžmane u plitke posude slažeš u ''češljeve - ježeve''. Zanima me gdje si ih uspjela kupiti? Već duže vrijeme ih tražim, ali ih ne mogu naći. |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
do danas nisam primijetila ovu stranicu...aranžmani su prekrasni, svi do jednoga, svaki na svoj način...ne mogu se sjetiti s kim, ali s nekim sam pričala da osjećam umjetničku dušu u tebi...ovdje se to i potvrdilo...aranžmani su umjereni i elegantni, nisu kičasti, ali moraš priznati da imaš sreću što živiš u našem lijepom Zagorju, koje ti daje obilje ideja i plodova za njih.
Bravo majstorice
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sara, Perla, Ksan, razveselile ste me svojim komentarima, jer aranžiranje je moja velika radost. Volim ja cvijeće u vrtu, ali volim ga i u vazi. Zato i imam dosta pribora za to, pa i ježeva s kojima me je prijateljica snabdjela. Original su iz Japana. Perla, mogu je pitati ako ima koji za prodat i po kojoj cijeni, pa ti javim na pp. Problem je jedino kaj je to prilično teško za slanje poštom.
|
|
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi su krasni
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svi uradci su ti fenomenalni ali oduševila me posljednja ikebana!! Tako jednostavna ali jako oridinalna!! Prekrasno!! Za takve stvari treba imati oko i inspiraciju, a ti to jednostavno imaš!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
... i materijala, a toga uvijek nađem otkad ne živim u gradu Neki dan sam morala odrezati jedno crnogorično drvce pa sam se malo poigrala s njegovim grančicama i na taj način prenijela njegovu ljepotu u kuću.
|
|
|
|
anabistrica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[QUOTE=Lantana]Krasni aranžmani, a toliko jednostavni. Imaš stila!
Ova instalacija mi se jako sviđa, da li je ovo drvo breza, kod nas ih nema, a meni su takol lijepe. Lantana, nije to breza nego trešnja premazana vapnom. Trešnja se srušila pa kad su je pilili molila sam par šnitica. Tak je nastala i ova vrlo jednostavna instalacija. |
|
|
|
lucy
Trajnica ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slučajno sam naletjela na ovu temu. Sad samo da zapamtim kako ću je drugi put naći.
Svaki je aranžman za pohvalu, meni se osobno jako sviđa vjenčić od pruća ovješen na ormar. Ustvari sviđa mi se kao cjelina, ormar, pletene boce, vjenčić. Prekrasno, kao da gledam neki katalog o retro stilu uređenja. I jako mi se sviđa kako si ukrasila bijelu policu (komodu?). Djeluje decentno, pročišćeno. Jako lijepo. |
|
Sutra je novi dan.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja sada naletila na ovu temu i baš mi je drago da sam vidjela krasno djelo tvojih ruku
|
|
Rijeka
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako dekorativno
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
Odgovori | Stranica <1234 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |