Mamin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma evo vam svima
![]() Hvala na podršci i pohvalama i svemu...ovaj vikend idem doma do svojih pa se nadam da ću uslikati najfriškije slike. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lijepi prirodan vrt
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Prekrasni je i vrt i okoliš, medeni pesek! Dobro došao!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Evo i mene s najfriškijim slikicama...
Na kontinentu se priroda jako polako budi, topliji dani su tu, ali hladna jutra još uvijek daju do znanja da zima još zapravo i nije prošla. Stoga se u vrtu u ožujku ne može puno toga napraviti. Mama je tek posijala salatu i pripremila gredice...ostalo će morati još malo pričekati. Voćnjak je s druge strane malo živahniji, prošaran vjesnicima proljeća. |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ja sam i mrkvu salaatu,ciklu persin te grasak u vrt posadila ,takodjer sam na kontinentu,
jako mi se svidja vas povrtnjak ,predivan je ... |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak, vjerovatno je i mama posijala/posadila to što ti nabrajaš, ali kako još ništa nije niklo zapravo i nemam što za pokazati. Drago mi je da ti se sviđa, mama se jako trudi, stalno je u vrtu.
Kiki-ko? Medo nije beba, već je dosta star (11+). Pogledaj na onoj njegovoj prvoj slikici - vidi se da mu je desni brk siv. Ali zbog puno ljubavi mu se godine ne poznaju ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasan ti je vrt al gljive su zakon
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Lijepo je kod tvoje majke, vrt me jako podsjeti na vrt moje mame
![]() Ispred cvijeće, pa povrtnjak a iza polje - samo se odmah sjetim da nikad nisam s nekom ljubavi išla s njom u vrt uvijek je to bilo zato što moram ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ušla sam malo u mamin vrt ... medek je baš pravi nasmijani medek
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Super su gljive ovako obrasle u bršljan, kao da su prave.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Znači Otok, tebi se baš ovakve sviđaju. Ja sam još lani htjela malo sa brusnim papirom zbrusiti klobuke, dosta su potamnili od vremenskih prilika a i lišajevi rastu po njima, ali je tata zabranio :) Tako je to kad se radi o tuđem vrtu. A sad mi mama ne da da malo skratim taj bršljan. Eh!
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Ugodna šetnja maminim i tvojim vrtom,tatine gljive jako lijepe obrasle bršljankama
![]() dobro došla u carstvo cvijeća,veselih i dobrih ljudi!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
I tako... dođem doma i uslikam mamin ružičnjak da vam ga pokažem...
naravno da se trenutno ruže još ne vide a i ima hrpa svega posađeno unutra između... kadli!!!... vidite li nešto čudno pri vrhu slike??? Dajte da vam malo pomognem: Da, da, oči vas ne varaju, tata je pripremio teren za novu gljivu...samo da napomenem da je ova najveća do sad, sam klobuk ima između 200-250kg tako da nek vas ne začudi sljedeća fotka: Trebalo nam je "samo" 2 i pol sata da je postavimo na noge... ili bolje da kažem na nogu ![]() ... i onda još ispod smreka koje nam rastu oko kuće uzeli "tepihe" mahovine i vuala!!! instalacija nove gljive gotova. Evo konačni rezultat: S obzirom da smo se svojski namučili, morali smo si obnoviti snage na nekom civilizacijskom nivou, recimo ovako: ![]() ![]() Eto, nadam se da su sad svi ljubitelji tatiniih gljiva došli na svoje. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Povrtnjak je "kao po špagi", ljep i uredan. Cvijeće se ipak i od ovo malo sunca uspjelo probuditi, gljive su krasne, a i ovaj roštilj dobro izgleda
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |