Falenopsis - Phalaenopsis |
Odgovori | Stranica <1234 58> |
Korisnik | |
mandevila
Pustio korijenje Pridružen: 14 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 341 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako ti je lijepa i sa puno cjetića
|
|
Sponzorirani linkovi | |
d.i.n.a.
Pustio korijenje Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 495 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovakva je došla danas doma, bila je 20 kn u mbm, nije baš u nekom stanju, lišće je zeleno, ima i smeđih listova ali korjenje izgleda solidno. Cvijetovi su se malo smežurali, vjerojatno će otpast, al nema veze, bitno da se meni ona oporavi. Ima ih svakakvih boja po toj cijeni, neki izgledaju stvarno ok, al ja sam htjela žutu. Ima ko iskustva s oporavkom phalova u lošem stanju? Sad je u kupaoni na istoćnom prozoru, mislim da će joj tu biti najljepše.... |
|
Tena 28.3.2010
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
maris,kako se tvoja drži koja cvate?
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
d.i.n.a.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije to moja Tea, to je slika od Zvjezdane. Sutra ću svoju poslikat, malo tužno izgleda sa obješenim cvijetovima ali ja se nadam da će se oporaviti, bilo bi mi drago...
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super se drži,ima već 4 cvjeta od 13 pupova,bit će to lijepa cvjetna grana kad se svi otvore. |
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo maris ...svaka čast tvojoj dejici s tolko pupova
|
|
|
|
maris40
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uuuuh,poredali se ko u vlakiću
|
|
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš,a šta misliš hoće li biti nešto i od ona dva zadnja malička?(pupeka)
|
|
Tea
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja mislim da bi trebalo ako je izbacila toliko pupova
|
|
|
|
ljiljus
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cure, znate li zašto se na orhideji pojavljuje neka ljepljiva sluz?
|
|
maris40
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gdje ,na cvjetnoj stapki i pupovima?
|
|
d.i.n.a.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je normalno, izgleda kao kapljice vode. I meni se to nedavno počelo događati, i to na novonastalim pupovima, vidim da to dejicama ne smata pa ne brinem.
|
|
Tena 28.3.2010
|
|
Emilly
Odrastao grm Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imam i ja jednog novog
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš ti je cakani taj novi
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebolina
Cvjetni guru Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bebica
Ne odvajaš dok ne pusti korjenčiće od najmanje nekoliko cm.
|
|
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati. I. Andrić
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala bebolina na brzom odgovoru. Još jedino ne znam kako ga odvojiti kad pusti korjenje - da li možda odrezati s dijelom matične cvjetne stapke na kojoj je izrastao ili možda bez nje?
|
|
bebolina
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Odgovori | Stranica <1234 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |