Mihin vrt |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svaka čast. Uredan vrt, plodovi jaki i zdravi. Baš ću sa užitkom pratiti napredak!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Mihaela
Pustio korijenje Pridružen: 08 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Grašak sam sadila po uputi sa kutije al vidim i ja sada greške .Uglavnom sadi se od 2-6 mjeseca i od 9-11 mjeseca pa s obzirom da sam ga sadila 25.7. brijala sam da niš od njega tak da sam i ovak prezadovoljna. Sad ču ga u devetom mjesecu posaditi još neš sitno i za jesen .
I da hvala na pohvalama cure . Počela sam i prikupljati sjeme cvječa i povrča za prolječe i naveliko sanjarim o akciji poslije zime |
|
klasa optimista
|
|
hana
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ti je vrt a zima je većini nas nočna mora. Kako ste riješili zalijevanje?
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
Mihaela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako ste riješili zalijevanje?
Nikako,zemlja je na sat vremena vožnje od Zagreba i na njoj nema ništa,znači čisto polje.Odlazim u prosjeku jednom tjedno i onda zalijem s onim što uspijem dotegliti u autu a u međuvremenu na youtube proucavam indijanske plesove za kišu U buducnosti namjeravamo sloziti neku šupicu za odlaganje alata pa pokraj bacva za skupljanje kišnice a to dost ovisi o slobodnom vremenu i volji mog muza |
|
klasa optimista
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da ti je odmah na početku radova uspjelo u tako kratkom periodu doći do plodova...sjetva usljed ljeta je stvarno hrabra... Vjerojatno znaš da i život voli hrabre, samo naprijed!
|
|
Mihaela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo da se malo javim...
Na vrt ne stignem definitivno koliko bi htjela.Zadnji put kad sam bila malo sam se rastuzila jer su mi tikvice ipak izgubile bitku sa sušom a mrkvu su napale uši.Voluharice (valjda) mi maznjavaju začinsko bilje tako da mi nestaju cijeli grmovi peršina,vegete... Novo je to da smo napravili kompostište pa sad uredno pokošenu travu spremam za kompost i da sam si posadila tri vrtna hibiscusa oko metar visine,posijala neš jesenskog cvijeca iz sjemena,i primile su mi se tri ruže koje sam pelcala prije mjesec dana ali ih se bojim još ove godine odma posadit na vrt pa ču ih zbuksat negdije doma prek zime skupa sa sadnicom ginka s kojim isto neću riskirat zimu. Mačuhice su mi napokon niknule iz sjemena i sad ih mazim i pazim dok ne ojačaju. .Evo par slikica od doma Neumorne kadifice Moja mini ruža Jedini skak koji je preživio moje ljubimce i djecu Ovak je sve zgurano na terasi Tamjan je lijep ove godine Nemre terasa bez pelargonija Hibiscus se sprema na cvatnju I moje najcece maze od kojih samo jedna cvijeta momentalno Dok se ostale bave potomstvom ili odmaraju |
|
klasa optimista
|
|
Mihaela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo me sa slikicama mog pokus projekta nakon dva mjeseca
Pogled iz daljine |
|
klasa optimista
|
|
Mihaela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
grrr,zeza me stavljanje slika
novost je kompostište |
|
klasa optimista
|
|
Mihaela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
U cvijetnjak polako skupljam svašta nešto
|
|
klasa optimista
|
|
Mihaela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tri vrtna hibiscusa za drugi cvjetni krug
|
|
klasa optimista
|
|
Mihaela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pampasica neka,valjda će se primiti
|
|
klasa optimista
|
|
Mihaela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Božur koji mi je na kraju nabavi dragi mužić
|
|
klasa optimista
|
|
Mihaela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kadifice i poriluk
|
|
klasa optimista
|
|
Mihaela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Začinsko bilje koje mi papaju voluharice
|
|
klasa optimista
|
|
Mihaela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Blitvu grašak,rukolu već odavno papamo a grašak je već nikla i druga tura,mrkvica se polako oporavlja od ušiju (nisam joj na kraju s ničim pomogla) a i tikvice se i dalje bore mada sam već mislila da su gotove.
Evo još blitva |
|
klasa optimista
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mihaela, isuse kak su perunike narasle,kaj ti je kopriva živa???... ma dogodine će to biti pravi cvjetno-vrtni povrtnjak
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
Mihaela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Je,je :) sve je preživjelo.Od perunika je krenuo cvijetnjak.Karanfilcici i ono drugo su se dugo borili i na kraju izborili a kopriva je prvo išla ona s korijenom a onda dvije reznice koje su se ožilile i sad mi daju malo boje i super se drže a zadnja je doma za "prezimiti" ko što si mi preporučila.
|
|
klasa optimista
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
cvijetićljubac
Mladi grm Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
u ovom vrtu svega će se naći |
|
Mihaela
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram vam pokazat šta sam napravila od terase .Kako sve nešto pelcam a danas mi je stigao i "paketić" od enrikove none ....
Uglavnom kak se ne usudim stavit to na direktno sunce (odnosno na garažu) došla sam do toga da doslovno nemam više kam teglicu stavit . Kad je muž danas vidio sam kaj nije u nesvjest opal |
|
klasa optimista
|
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |