Gute Fee slavi |
Odgovori | Stranica <1234 16> |
Korisnik | |
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga dobra vilo sretan i cvjetan ti rođendan
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan!!!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretan rođendan Gute !!!
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tomica
Mladi grm Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
GLUCKLICH FUR GEBURTSTAG
(valjda sam dobro napisala) |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
.sve najbolje draga moja..od srca ti želim..
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SRETAN ROĐENDAN!
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
SRETAN ROĐENDAN i od mene!!!
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja se od srca pridružujem sa iskrenim čestitkama!!!
Sretan ti rođendan, draga !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga GF, od srca ti želim sretan rođendan i da još dugo, dugo ostaneš sa nama! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drage moje
Sara , Tija , MiraK , Gospina trava , Skitnica II , Mali kaktus , Otok ,Tikvic , Baka , Bozikovine , Bigmamma , Milica7 , Gioiaa , Magnolija , Lorica10 , Korijenko , Natalija , Lovro , Ivna , Mari5510 , Tomica , Niho , Belina , Frida , Enrikova nona , Freeland44 , Anastazija , Moon , Anci 39 , Lilie gosti jos nisu otisli ali vama se zelim svakoj pojedinacno zahvaliti za dobre zelje |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno puno hvala draga Cimica |
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Od srca hvala draga Matilda !
|
|
gute Fee
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovih 15 ruza sam dobila od MM
|
|
Odgovori | Stranica <1234 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |