Kava |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
Geko ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas sam kupio oko 18h. Mislim da su još ostala 3 komada.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Da, da... i ja zatekla ta 3 komada danas popodne!!! Znači shasha ima kavu!!! ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() Andrea
![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Evo da je vidiš barem dok ne dođe do tebe!!!
![]() ![]() Prodavačica me uputila sa zalijevanje svakih 10 dana tj. kad se zemlja prosuši. Sa vrha izgleda suha, ali kad se je bolje popipa u dubini se osjeti vlaga! |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E pa sad ste me zapalili, odoh sutra tražit po cvjetarnama u Rijeci, baš imam jedno fino mjesto za nju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Malo jače zatrubi kad dojdeš!!! ![]() Jeli sam ja dobro pročitala da joj se treba osigurati vlažnost, baš razmišljam da je malo po listićima pošpricam! |
|
![]() |
|
A slobodno je malo pošpricaj.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Mislim da će Shasha uskoro u Zagreb.
![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Jel to superkonzum u pitanju? Bas cu pogledati i kod mene dal ima po konzumu, u svakom slucaju veliko hvala jer ja se patim sa 2 sjemenke koje nikako da mrdnu od ljetos.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
U Sisku nema
![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Kava koju imam već par godina tek je prošle godine buknula. Ja ju pustim da joj se zemlja skroz osuši prije nego ju zalijem- tak joj najviše paše. Nikla je iz sjemena i trebalo joj je dosta da se prilagodi. Nadam se da ću uskoro vidjeti i njen plod! Kad bude javim - zainteresiranima za sjeme!
![]() |
|
![]() |
|
Dalmax22 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 665 |
Bila sam u Suzperkonzumu u Splitu i nisu je ni dobijali.
|
|
![]() |
|
Predivna je,Šeflera
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Javi kad krećeš da pauziraš u Zgb. |
|
![]() |
|
Joooj,teaK,pa znaš da bum javila.kak da dođem po kavu bez da popijemo kavu
![]() |
|
![]() |
|
stubica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 8 |
Jucer sam ju vidjela u Konzumu u Toweru u Rijeci.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dobro da sam došla vidjet idem se spremit i u Taver. Hvala ti Stubice,
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Imam je i ja - hvala Stubici i Konzumu u Taver centru i 59,00 kn.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
A sad je nema nigdje , ja uredno obilazim ali nema je nema
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |