Aichryson |
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Korisnik | |
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
O kako je lijepi sada na kraju života. Zbilja krasno cvate. . . Mislim da su mu došle njegovih zadnjih 5 minuta.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus,samo da te obavjestim da je moj stari aichryson otišao u vječna lovišta,dobro da sam male zapelcala,a imam i jednog novog.Teorija nažalost točna.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a što možemo, izgleda da im je to životna zadaća - dati sve od sebe, zabljesnuti i onda se ugasiti...
uživajmo u njima dok traju |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i ja imam ovoga! ni pod razno nisam znala kako se zove. i moj cvijeta.
uh, odoh odma saditi novoga! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
zašto sam išla otvoriti ovu temu :D jako zanimljiva biljčica i jako mi se sviđa :)
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da vas utješim, moja mama ima tu biljku veliku, cvate svako ljeto i sve bujnije, i ja sam si upelcala malog pa ću vidjeti. Dakle ne ugiba.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
dadinica
Cvjetni guru Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slučajno sam nabasala na ovu temu. Molim znalce da se oglase. Koji ugiba nakon cvatnje - glatkolisni ili dlakavi? Ja imam dlakavi, ovo mu je treća godina, a seka mi ima glatkolisni koji je dobila na dar i ogroman je.
|
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Per aspera ad astra.
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mislim da ga i ja imam ... slika slijedi.
|
|
Rijeka
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovgo je od tete Đurđice biljka, nije sada slikano ..a sada je kod mene jer se teta Đurđica lječi od išijasa u Zagrebu...
Belina ti si bila samnom kada sam ovo slikala.. Preuzela sam ga u lošem stanju, korjen je bio vani.. i vidim da trebam zakorjeniti mladice. Kada da to napravim i kako, ocvao je i nije li sada kasno? |
|
Rijeka
|
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo ga .. ima li mu spasa
aichryson |
|
Rijeka
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mira,probaj ove zelene grančice samo upiknut u zemlju,on se obično lako prima.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Mira K
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala mali kaktus
|
|
Rijeka
|
|
tom&jerry
Novo sjeme Pridružen: 12 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijep pozdrav svima.. imam isti ovaj cvjetić,prvi put al imala sam sreću jer je izrastao u veliku zdravu biljku,išla sam ju unijet u kuću i moj ima grozan miris..jel to kod vas slučaj?hvala
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je meni ova tema promakla . Koja lijepa biljka, još jedna po mom guštu
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
Odgovori | Stranica <1234 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |