Yoyo1- moj cvijetnjak |
Odgovori | Stranica <1234 25> |
Korisnik | |
Yoyo1
Pustio korijenje Pridružen: 25 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
Yoyo1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Moram potražiti još slika svoga cvijetnjaka,ove godine ću još malo proširiti i dodati još malo cvijeća. Kako imam malu bebu od 6 mj. nadam se da ću uspjeti sve što sam naumila, a što je najvažnije veliku podršku imam od svoga supruga koji sve moje zamisli sprovede u djelo. Sve što vidite ovdje od drvenjaka,mostića,jezera,drvenog bunara je njegovih ruku djelo. |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno cviće,a i ostali ukrasni detalji u tvom vrtu
|
|
arim
Odrastao grm Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prelijepo,bravo za muža.
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prelijep vrt i cvijeće, rukotvorine tvoga mužu su za čistu peticu! vidin imaš moje ljubimce, klematise!
i da, dobrodošla! |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Cikas
Mladi grm ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, koja divota!
Krasan ti je vrt, prostran, a što se tiće drvenih uradaka svaka čast! |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo, dobrodošla
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
magnolia
Pustio korijenje Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla..predivno
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla
Jako lijep vrt i okućnica, puno lijepog cvijeća i interesantnih detalja izrađenih u drvu, koje si odlično uklopila u vrt. Bravo za ovaj lijepi vrt! |
|
život je more
|
|
Yoyo1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, sada je cvjetnjak u izradi ,malo ću ga obnoviti i malo izmijeniti neke stvari. Više neću imati klasične tegle, sada će biti nešto drugačije ,kada završimo ,postaviti ću slike da ih vidite, nadam se da će vam se i ta opcija svidjeti.
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Danas otkrivam nove lijepe vrtove... evo me u još jednom
Ajde , jedva čekam da vidim te nove tegle, to će bit sigurno neka unikatna izvedba ...
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Yoyo1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidjet ćete, samo se strpite ,jer ja sam još nestrpljivija ,živo me zanima kako će to izgledati kada se sve razraste i procvate.
|
|
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
yoyo ja tek danas otkrih ovaj raj na zemlji, prelijepo je kod tebe u vrtu oduševila si me sa idejama vidim da je tu uloženo mnogo truda i ljubavi, samo tako nastavi i na kraju
Uploaded with ImageShack.us |
|
opsjena
Već proklijao Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
yoyo , pozdrav tebi i tvojoj obitelji . Vidim da ulažete mnogo truda u svoj vrt. Samo tako nastavite,sve je predivno .
|
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Woow predivan vrt, okučnica...bravo za tebe i tm..
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla draga među istomišljenike. Predivne si nam slike pokazala. Tvoj cvjetnjak i sve ostalo je prekrasno, nadam se da će ove godine sve biti još ljepše i da ćeš uz pomoć tm ostvariti sve svoje želje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Horti
Odrastao grm Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdravljam te Yoyo! Vidim da su nam se tu priključili i inovatori . Baš mi se sviđaju one gredičice "na kat", bravo za majstore !
|
|
Yoyo1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Yoyo1
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1234 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |