vrt uz more |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 17> |
Korisnik | |
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Opa, evo još jedne divote1
Di si nabavila onu šentadu, super je? ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Ivančica dobro nam došla i dugo se družila sa nama.Vidim da će to biti vrt u koji ću rado navratiti.Samo naprijed i postavljaj nam redovno slike.
|
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Hvala vam puno svima na pohvalama!
Nisam ni znala da će biti tako puno posjeta u dva dana,baš ste me lijepo iznenadili. Cikas,ne znam šta je to "šentada"?? Nuna,nastojati ću staviti slike čim nešto novo bude u vrtu. Biti će toga puno sad u proljeće. Veselim se skupa s vama... |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pa ovo je stvarno vrt i kuća uz samo more
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Eto vidim da ste iznenađeni blizinom mora i vrta!
Pogled je predivan,jedino što sol i jako jugo ponekad mogu naštetiti cvijeću,nadam se da će dolaskom proljeća lošeg vremena biti sve manje. mali kaktus,Retriver sara,i vama također lijep pozdrav i hvala na posjeti! ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo se zove kuća s pogledom na more, u pravom smislu te riječi!
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
![]() Najdraži su prvi cvjetovi! Lani posađen cvijet već ove godine me razveselio svojom cvatnjom. vilmač,bergenia,kiki-ko?,hvala na komplimentima! |
|
![]() |
|
![]() šumska ljubičica |
|
![]() |
|
![]() polako,ali sigurno proljeće nam stiže... |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
Koji pogled ti imas
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam!
Ja se najviše veselim ružama,lani su bile tako predivne... Sad su tek počele listati,nadam se da će uskoro biti cvjetova pa ću staviti koju slikicu! |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dobro nam došla Ivančice,
![]() S tobom išćekujemo prve ruže!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
freeland44,hvala!
Danas sam dosta vremena provela u vrtu,obilazila sam neke voćkice zasađene prije mjesec dana,nadam se da će mi se primiti.Lani sam imala prve jabuke i jagode,sreći nije bilo kraja! Cijela obitelj je bila zadivljena,a ja sretna i ponosna! Inače,najgori su mi ovi proljetni radovi,toliko toga još treba napraviti... Staza pored vrta se ne vidi od trave,nadam se da će je MM sutra pokositi! |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Dobrodošla!
![]() Tvoj vrt je pravo mjesto za odmor!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Proljeće i prvi cvitovi su tu
![]() |
|
![]() |
|
Proljeće je najljepši dio godine,bar meni!
Ljeti je puno vruće,a i nemam toliko vremena za brinuti se o vrtu,tu onda uskače moj muž. Zato su mi ovi proljetni dani uvijek najslađi,nastojim što više vremena provoditi u vrtu! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |