rukotvorine |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ovaj krasan makrame je Fridinih ruku djelo, koji sad krasi moj stan.I opet,hvala
![]() ![]() Ažurirao shasha - 14 Studeni 2007 u 19:10 |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Pogledat ću ako imam išta pa sliknem.No radi se od tanke špage i drvofixa.Kako je bijela špaga dosta skupa ja kupim onu "zmazanu" i stavim je u izbjeljivač za veš,pa bude bijela
![]() |
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
frida
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Nisam cvijeće, ali sam radila slike u acrylu sa špagom na lesonitu ( poput one ruže). Ali zainteresirat ćeš me s idejom.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Jesi probala raditi cvijeće od špage?
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Ja vam zbilja volim stalno nešto petljati rukama, pa ako ne
slikam, ako ne sadim cviće, ako ne radim sličice od cvijeća onda bar
izrađujem makrame nosače za viseće posude...Mislim da su neki od vas i
vidjeli ih već, a za one koji ne mogu na zaključani forum ( poput mene
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |