pozdrav iz banovića |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ovo je zgrada općine gdje i ja radim ispred je rijeka Litva |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us prva slika jezero modrac e tu ja imam vikendicu a druga slika planinski potok gdje voda tako čista da se možeš napiti |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ovo je površinski kop gdje se kopa ugalj |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us još jedan stečak ![]() Uploaded with ImageShack.us pogled na grad noću sa vidikovca |
|
![]() |
|
pa eto drage moje i dragi moji formaši ako vas kada put navede kroz banoviće svratite nećete zalutati lako me je pronaći evo ja sam tu a ovo je moj vrt
![]() Uploaded with ImageShack.us hvala vam na posjeti i dođite opet |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
slike su prekrasne,očito znaš uhvatiti dobar kadar u tvom prelijepom mjestu
|
|
![]() |
|
hvala na posjeti drenova kad je nešto lijep onda je to lako u slikati iako sve slike nisam ja slikala ima nešto što su slikali moji sinovi a nešto prijatelji od kojih sam posudila tu ljepotu da bi je podjelila sa vama.
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
baš san uživala u lijepoj prirodi i šećer na kraju je tvoj vrt, čestitam!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Lijepu priliku si nam pružila da upoznamo Banoviće. Gradić je zaista po mjeri čovjeka. Imate sve prednosti grada, a opet ste u prekrasnoj prirodi.
A jezero je biser! |
|
![]() |
|
hvala na posjeti antonija i draga cimi prednost malih gradova je u tome što mi imamo jednu dozu mira i tišine u odnosu na velike gradove i buku i što smo stvarno okruženi prelijepom prirodom, kod nas ima mnogo jezera jer su većina nastala kao rezultat iskopavanja uglja na površinskim kopovima i nastoji se da se ta jezera pretvore u prirodne ljepote, većina ih se poribljava i sređuju se plaže da bi se moglo i kupati zasađuje drveće a sve je više i vikendica oko jezera.
i sam Modrac gdje imamo vikendicu je vještačko jezero nastalo nekada davne 1964 godine kada je izgrađena brana na rijeci spreći da bi se akumuliralo što više vode a koja je potrebna ovdašnjoj industriji. drago mi je da ste uživale u lijepim fotografijama moga kraja nastojaću da vam pokažem i ubuduće što sve imamo u našem gradu. za sve vas ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Banovići su prekrasni! Prizori kao iz filmova. Nemam riječi, stvarno predivno. A kažeš da ste na Konjuh planini. Mene to odmah podsjetilo na onu lijepu pjesmu što smo pjevali u školi (ako se još dobro sjećam riječi):
"Konjuh planinom, vjetar šumi, vjetar bruji....
Lišće pjeva žalovite pjesme.
Borovi i breze, javori i jele, svijaju se jedno do drugoga."
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
da gogo to je taj konjuh a banovići su smješteni u podnožju te planine obiliju lijepom prirodom šumama čistim zrakom i zdravom vodom tako bi se reklo sve što treba za zdrav život. hvala ti na posjeti.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Gogo i mene si podjsetila na tu pjesnu kojo smo pjevali nekad u školi,uh kad je to bilo
![]() Fany,ja sam oduševljena kako si ti lijepo pokazala svoje mjesto,volim na taj način upuznati druge krajeve,vjerujem da uživaš tu živjeti
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepa. tužna pjesma... zbilja je to davno bilo...
Fany, dočarala si nam prekrasno i grad i oklinu!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš krasna reportaža, hvala ti darga Fany!! Ja se na spomen Banovića odmah sjetim - omladinaca na radnoj akciji pruge "Brčko-Banovići"!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hvala vam dragi moji na posjeti mom gradu volim čuti ovakve rijeći pohvale a i mjesto je predivno za uživanje u prirodi dođite opet
![]() |
|
![]() |
|
1234DRENOVA ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 535 |
eto ja navratila i oduševila se pjesmicom...nakon skoro pola stoljeća došla mi u sijećanje,da li netko zna dalje nastavak....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |