Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pozdrav iz banovića
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

pozdrav iz banovića

Odgovori Odgovori Stranica  <123>
Korisnik
Poruka
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 10:58

Uploaded with ImageShack.us

ovo je zgrada općine gdje i ja radim ispred je rijeka Litva
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 11:02

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 11:05

prva slika jezero modrac e tu ja imam vikendicu a druga slika planinski potok gdje voda tako čista da se možeš napiti
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 11:11

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 11:16

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 11:22

ovo je površinski kop gdje se kopa ugalj
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 11:27

još jedan stečak

pogled na grad noću sa vidikovca
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 11:36
pa eto drage moje i dragi moji formaši ako vas kada put navede kroz banoviće svratite nećete zalutati lako me je pronaći evo ja sam tu a ovo je moj vrt

hvala vam na posjeti i dođite opet
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 15:09
slike su prekrasne,očito znaš uhvatiti dobar kadar u tvom prelijepom mjestu
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 16:26
hvala na posjeti drenova kad je nešto lijep onda je to lako u slikati iako sve slike nisam ja slikala ima nešto što su slikali moji sinovi a nešto prijatelji od kojih sam posudila tu ljepotu da bi je podjelila sa vama.smile72
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 18:32
baš san uživala u lijepoj prirodi i šećer na kraju je tvoj vrt, čestitam!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 18:47
Lijepu priliku si nam pružila da upoznamo Banoviće. Gradić je zaista po mjeri čovjeka. Imate sve prednosti grada, a opet ste u prekrasnoj prirodi.

A jezero je biser!
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Prosinac 2010 u 19:42
hvala na posjeti antonija i draga cimi prednost malih gradova je u tome što mi imamo jednu dozu mira i tišine u odnosu na velike gradove i buku i što smo stvarno okruženi prelijepom prirodom, kod nas ima  mnogo jezera jer su većina nastala kao rezultat iskopavanja  uglja na površinskim kopovima i nastoji se da se ta jezera pretvore u prirodne ljepote, većina ih se poribljava i sređuju se plaže da bi se moglo i kupati zasađuje drveće a sve je više i vikendica oko jezera.

i sam Modrac gdje imamo vikendicu je vještačko jezero nastalo nekada davne 1964 godine kada je izgrađena brana na rijeci spreći da bi se akumuliralo što više vode a koja je potrebna ovdašnjoj industriji.
drago mi je da ste uživale u lijepim fotografijama moga kraja nastojaću da vam pokažem i ubuduće što sve imamo u našem gradu.

za sve vassmile219smile79
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 09:49

Banovići su prekrasni! Prizori kao iz filmova. Nemam riječi, stvarno predivno.

A kažeš da ste na Konjuh planini. Mene to odmah podsjetilo na onu lijepu pjesmu što smo pjevali u školi (ako se još dobro sjećam riječi):
"Konjuh planinom, vjetar šumi, vjetar bruji....
Lišće pjeva žalovite pjesme.
Borovi i breze, javori i jele, svijaju se jedno do drugoga."

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 11:37
da gogo to je taj konjuh a banovići su smješteni u podnožju te planine obiliju lijepom prirodom šumama čistim zrakom i zdravom vodom tako bi se reklo sve što treba za zdrav život. hvala ti na posjeti.smile115dođite opet
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 12:04
Gogo i mene si podjsetila na tu pjesnu kojo smo pjevali nekad u školi,uh kad je to biloTongue

Fany,ja sam oduševljena kako si ti lijepo pokazala svoje mjesto,volim na taj način upuznati druge krajeve,vjerujem da uživaš tu živjetiTongue
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 14:41
Lijepa. tužna pjesma... zbilja je to davno bilo...
Fany, dočarala si nam prekrasno i grad i oklinu!ClapClapClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 16:18
Baš krasna reportaža, hvala ti darga Fany!! Ja se na spomen Banovića odmah sjetim  - omladinaca na radnoj akciji pruge "Brčko-Banovići"!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 17:39
hvala vam dragi moji na posjeti mom gradu volim čuti ovakve rijeći pohvale a i mjesto je predivno za uživanje u prirodi dođite opetsmile142 biće i kahvica
Na vrh
1234DRENOVA View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 535
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 1234DRENOVA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2010 u 21:05
eto ja navratila i oduševila se pjesmicom...nakon skoro pola stoljeća došla mi u sijećanje,da li netko zna dalje nastavak....smile143
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,238 sekundi.