fany- mojih ruku djelo |
Odgovori | Stranica <1234 17> |
Korisnik | |
Fany54
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na komplimentima draga moja valjda to dođe sa godinama ali ja nemogu kako kažu đaba sjediti uvjek nešto u rukama to me odmara i smiruje i netrebami sredstvo za smirenje
|
|
Sponzorirani linkovi | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se stobom Fany da je ručni rad sredstvo za smirenje.Vidim da lijepo radiš puno različitih ručnih radova,to jr danas rijetkost.Lijepo
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za mene je svaki ručni rad umjetnost u njega ugrađujemo dio sebe i svaki je različit bez obzira na mustru boju ili materijal, ja svakom ručnom radu dodam nešto drukčije nešto novo po mom mišljenju bolje,( a možde i ne ) nešto što ga čini jedinstvenim i posebnim
hvala na posjeti kaktušćiću |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i za mene ručni rad je nešto posebno! kad gledam onu jednu nit i šta se sve može napraviti od nje, zaista čudesno!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je divno i trendi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala antonija osim ovoga ja sam nekada kreirala i šila razne modele ali sada više volim plesti ,vesti heklati jer me to više smiruje a šivanje me zna iznervirati, pa bolje je radit ono što ide od ruke
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo jednog heklanog stoljnjaka sa motivima vinove loze
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ako se kome sviđa imam i šemu |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni se sviđa,a i pletena vesta ti je lijepa,ti si vredna ovih dana,bravo
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jaaako zgodno!
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovih dana imam višak vremena na bolovanju sam i pošto smo muž i ja sami tako da nekog posebnog posla u ovim hladnim danima i nemam i da bi smirila svoje bubice u glavi ja izlaz nađem u iglama i koncu i to me baš opusti.hvala vam na posjeti i pohvalama
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasno, Fany!! Baš si marljiva i vrijedna!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tabletić je predivan i "mustra" i boja.
Bluzica također prekrasna.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga fanny imas divne radove
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam na komplimentima a i na posjeti mojoj stranici
|
|
dorina1904
Već proklijao Pridružen: 12 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 196 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svestrana si , od svega pomalo. lijepi radovi. |
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova majica od konca ti je super ispala, prava si majstorica!
|
|
Fany54
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala cimi ubi me dosada pa samo da ruke nisu prazne a i volim kad nešto napravim od tako tanke niti.
|
|
Odgovori | Stranica <1234 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |