Malo slikica |
Odgovori | Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošlicu ti želim, sve izgleda lijepo i uživat ćemo u još jednom vrtu |
|
Sponzorirani linkovi | |
panda
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bice od tog pocetka vrt iz snova :) a fuksije su ti prekrasne :D
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
najprije da ti zaželim dobrodošlicu među cvjetoljupce! Imaš puno mjesta za cvijeće i razne biljke, bit će to još jedan lijepi vrt kojim ćemo rado šetati!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Nevena M.
Nedavno posijan Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 95 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Cvijeće mi uljepšava dan.
|
|
Nevena M.
Nedavno posijan Pridružen: 01 Veljača 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 95 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
Nevena M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ne obazirite se na datum kad se ugasi baterija na fotiću on odmah vrati orginal datum, pa ga ni ne mijenjam |
|
|
|
Nevena M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Laku noćicu svima!!!!
|
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidi se da imaš lijepog cvijeća, a nazire se da će tu biti još lijepih slika
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodošla Nevena,ovo do sada što si pokazala je lipo
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Rado ću zaviriti i k tebi!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro nam došla na cif! veselim se još jednom vrtu!
cvjećke su ti krasne,samo naprijed! p o z z z z zz z zz z z z zz zzzzzz
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nižu se pomalo slikice lijepog cvijeća!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Nevena M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala curke!!!!
|
|
|
|
Nevena M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nevena M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nevena M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jesen u mom vrtu!!! Danas sam slikala šta je ostalo.
|
|
|
|
Nevena M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nevena M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Nevena M.
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |