Astrophytum |
Odgovori | Stranica <1234 14> |
Korisnik | |
Astrophytum
Upravo klijam Pridružen: 21 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 119 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A. ornatum
|
|
Gospod e GOLEM!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Astrophytum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Gospod e GOLEM!
|
|
Astrophytum
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Gospod e GOLEM!
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
Pinus
Neukroćena biljka Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Astrophytum asterias, Astrophytum coahuilense i 5 različitih varijeteta (različiti broj rebara od 5 - 8) Astrophytum ornatuma. Prva dva sam kupio ostali su sijanci moje susjede. Njezini Astrophytum ornatumi su kapitalci visine preko pola metra. Astrophytume sam probudio i preko dana malo love sunce na sjeverozapadnom prozoru. Kakva su vaša iskustva sa Astrophytumom ? |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus,ja imam samo onog jednog s prethodne strane,starog oko deset godina,svako ljeto mi izbaci nekoliko cvjetića,zaljevam da kao i ostale kaktuse,nisam za sada imala problema snjim,meli se ćini lagani za uzgoj.
Ali problem mi je nabaviti barem još jednoga,ne sjećam se da sam ga negdje vidjela na prodaju.
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da,nema ih baš u prodaji, teško se nađu. Zanima me kako su osjetljivi na sunce. Ovo će mi biti prva sezona sa Astrophitumima preko ljeta.
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A moj je bio na jakom suncu cijeli dan,nakom proljetnog privikavanja sam ga tako ostavila i nije se bunio.
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni primjerci. Malo sam ti ljubomoran znaš.
Prtetpostavljam da je ovaj mali neki Gymnocalycium s obzirom da je tako mali a cvate. |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pupa031
Nedavno posijan Pridružen: 30 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 40 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ne znam šta bi Pinus, ali što se mene tiče prekrasno !! Lijepoo, lijepo ..
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kaktus a što da ti drugo rečem nego to da sada imaš zbilja krasne primjerke Astrofituma. Morati ću provjeriti da se slučajno nije moja susjeda preselila u tvoju okolicu ..
Sada ti ništa drugo ne preostaje nego da ih maziš pa paziš. Gdje si nabavila tako zdrave i tako lijepo njegovane kaktuse ? |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila sam na sajmu cvijeća u Ludbregu,nije mi se tvoja susjeda doselila u blizinu,nažalost.
Bilo je čak pet domaćih kaktusara,tko bi im odolio.
Sad ću ih stvarno paziti i maziti.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali katus wow!!!
krasni noviteti |
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Trebam jedan savjet,gdje nabaviti ove sitne kamenčiće za oko kaktusa.Ja našla samo one za groblje,ali su prekrupni.
|
|
pupa031
Nedavno posijan Pridružen: 30 Studeni 2010 Status: Offline Bodovi: 40 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja svoje ono žutkasto kupila u šopovima za poklone. Nisu loši, ali sada sam prešla na kvarcni pijesak, prirodniji je, praktičniji, dobar fungicid i jeftiniji, obzirom na količinu nije zanemarivo. Ima ga u Baumaxu i Pet shopovima, ribice i tako to .
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala,potražit ću u tim dućanima.
|
|
Pinus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam kupio u MBM Lučko vreču od 25 Kg/39 Kn. Crvene granule proizvođač Tenisit Stridona, Čakovec , tel 040 337579. To je tebi blizu pa pogledaj ako ti se sviđa. Ne samo da je super stvar kao ukras nego ga je dobro miješati sa supstratom za cviječe i sukulente. Prodaje se pod komercijalnim imenom „Bio granule“
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pinus,hvala,to mi je u susjednom selu
|
|
Odgovori | Stranica <1234 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |