Zelenkin vrt u nastajanju |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zelenka, drago mi je što sada i ti imaš svoju temu. Vrlo rado ću ponekad svratiti pogledati kako napreduju biljkice i naravno radovi na parceli.
Najdraži cvjetići su preslatki, kao i ti također.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
Sponzorirani linkovi | |
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidi se po prikazanom da si vrijednica, i da s puno ljubavi uređuješ svoju okućnicu, bit će to dom kao iz bajke
mala pomagačica je preslatka |
|
Zelenka
Već proklijao Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala svima na predivnim komentarima puno znače od vas već pravih stručnjakinja ,pohvale me podsjetiše na one iz škole kad te učiteljice (profaći) pohvale jer ste vi prave profe spram mene ja sam još đak!
Tija hvala na upozorenju za blizinu sadnje do kuće ,muž me je na to upozorio a ja mu kažem ma u to ime slobodno sadim kad sumnjam da ćemo imati novaca za fasadu a on kaže kako ne imat čemo nekad a ja njemu ako hoćemo super potrošit čemo ih radije onda na još cvijeća |
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se pohvalim danas sam dobila od drage forumašice LOVRO reznice krumpirka jedva čekam da im nađem poziciju u vrtu ! Hvala od srca!
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sutra idem opet u mbm možda mi upali ubaciti koji cvijetak ili koju proljetnu lukovicu uz ono po što zapravo idemo "japansku jabuku kaki" držite fige da muža uspijem nekako obrlatiti
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Uspjela si pohvatati niti i staviti slikice, bit će to razigran vrt čim u njega uđe proljeće. Kažeš da si dobila krumpirka i da mu tražiš mjesto u vrtu. po tvom pisanju pomislila sam da ga namjeravaš odmah staviti u vrt - a to ti baš nije najbolje rješenje, jer bi se mogao smrznuti
A za lukovice - ma obrlatit ćeš ti već njega nekako
|
|
tikvić
Trajnica Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim pratiti vrtove u nastajanju, dosta si toga u kratko vrijeme odradila. Već na proljeće bit će to prekrasan vrt.
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga moon dobila sam reznice krumpirka i zasadila ih u tegli i ne mislim ga staviti u vrt forumašica LOVRO koja mi ih je poslala i rekla mi način postupanja,hvala i tebi na informaciji i pohvalama !
Hvala i tebi tikvić! Što se tiče mojeg šopinga uspješno je obavljen,kaki je doma, prekrasan okrugli buxusić i još jedna prekrasna zeleno bijela božikovina je dobila mjesto u mom vrtu(iako nisu bila u planu ovaj puta ali muž je šutio ja milo pregledavala i hop u kolica.)Ok nije to bila neka cijena 39 kn božikovina i 99 buxus ali velika loptica. Lukovica nažalost nije bio neki izbor pa ih nisam uzela to ću pogledati negdje bliže kod sebe u rasadniku. evo danas navečer ću se potruditi staviti još koju slikicu vrta ! |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dakle, što reći. Prvo, sjajno da si počela slikati od početka, jer se tako najviše čovjek iznenadi za, recimo, godinu, dvije, što je nastalo u tvom vrtu.
Dalje bravo za kuću i vrijedne ruke!
Najljepši cvijetići jesu doista naljepši!
Ali moram se zadiviti vrtu, ti si već od početka znala gdje ćeš što i kako i sad se već vidi da će to biti mali park oko kuće!
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
maestral
Pustio korijenje Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S veseljem sam pregledala tvoj vrt i oduševio me tvoj entuzijazam! Sve me nešto podsjeća na moj vrt, familiju - dječica slične dobi, i kuća u izgradnji. S tom razlikom što je kod mene ogromna količina KAMENAi uvijek ratujem s njim; dok je u tvom vrtu sve zeleno i prije sadnje.
Dobro je saditi odmah veće biljke, pogotovo ako nisu preblizu kući. To sam i ja radila, a muž je vrtio glavom. Sad su narasle i ne moram ih čekati! Kamenjar mi je presladak, i biti će odličan kad se biljke razrastu. A panj je |
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ja pak ratujem sa nedostatkom kamenja tj.nabavkom ! Moj muž je također vrtio u početku glavom ko i neki susjedi ali ja se ne dam smesti ,posadila sam biljkice,grmove i drvca prije jer znam da im treba neko vrijeme da izrastu..i naravno gledala sam da ih pomaknem dosta od kuće radi fasade koju čemo valjda nekad raditi kao što kaže Tija smijat će mi se radnici dok ćuja oko njih skakutati da paze na biljke,samo nek probaju srušit ću ih osobno sa skele i još će dobiti batina Hvala na pohvalama jedva čekam da dođe proljeće pa da vidim kako će se to sve razvijati!
|
|
Smail
Trajnica Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Zelenka pravo si osvježenje na forumu, tvoje komentari i opisi su predivni, svima nama na kontinentu je pravi problem sa kamenjem i snalazimo na na razne načine, ali budući da voliš kamen sigurno ćeš naći načina da ga nabaviš. Inače ja kada idem u cvjetni centar nešto kupiti cvijeće mi samo uskaće u košaru i kada dođen na blagajnu bože moj nisam ja kriva što je ono tu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
veselo te i ja pozdravljam i želim srdačnu dobrodošlicu. Krasno je vidjeti tako mladu ženu punu ljubavi i entuzijazma prema bilju, drveću, prirodi općenito. Prava ljepota tvojega vrta naravno, doći će do izražaja, malo kasnije, na proljeće, ali već se sada sve lijepo vizualizira. Super mi je šumski kutak, i panj, trebalo ga je bogme dotegliti...Imaš prekrasnu djecu, curke su prave ljepotice, a mala je i koliko vidim, prava mudrijašica...
lijepi pozdrav
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobrodosla
Uvjek se obradujem novom vrtu,i znam da cu cesto svracati da vidim kako vrt napreduje. Tvoji najdrazi cvjeticu su preslatki |
|
Zelenka
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ženske svima pusa od mene i cura!
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Koliko truda ulažeš,baš jedva čakam ljeto da uživam u tvom vrtu.
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |