Gorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 58> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš ovakav vrt želim, travnjak ogradicu i dio za cvijeće. Urednost u vrtu ( pogotovo u tim gorskim uvjetima gdje jesen donosi i ružne scene kao kod mene
![]() ![]() Vrt ti je prekrasan ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Nataly, drago mi je da si otvorila temu tvog vrta i zaista već sada imaš što pokazati. Ova slika jesenjeg ugođaja mi je predivna a i ljubimci su preslatki. Kod tebe će puno toga uspjevati jer ima puno mjesta i vlage i nećeš morati puno zaljevati. Naravno, selekcija biljaka je neophodna zbog klime. Cure, dobre znalice bilja su tu da pomognu oko kreiranja, odabira i svi smo spremni darivati ti nešto što imamo a ti poželiš. Uz tebe smo!
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kuc, kuc...znam da je rano ali eto mene u posjetu
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Stalno sam virila kad ćeš otvoriti temu da ti budem prvi gost u vrtu i onda me je odvukla Šeherezada... Nema veze, glavno da si napokon tu i da možemo uživati u pravom goranskom vrtu.
Kak su medene tvoje čuvarice vrta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Svima hvala na posjeti i riječima podrške:
Lora - "tužim se" jer sam otvorila temu, a za par dana neću imati što pokazati. Počeli su mrazevi... A u kući imam doslovce tri cvijeta. Prozori umjesto za držanje cvijeća služe pekinezerima kao osmatračnica. Smrcko - draga "susjedo" vjerovatno još ne znaš jedan detalj iz naše Općine. U tvom budućem mjestu stanovanja ljudi pričaju kajkavskim narječjem, a mi u Liču smo štokavci. Ako jednog dana kreneš pričati kajkavski, možda ćemo si morati angažirati prevodioca ![]() Cvijeće uz ogradu nalazi se do ceste i na neki način je problematičan jer cestari po zimi bacaju sol. Moram nešto učiniti po pitanju poboljšanja kvalitete zemlje. MiraK - od cura na forumu već sam naučila neke stvari. Da, kod mene je veći problem da nešto prezimi. Dalije npr. ujesen moram vaditi iz zemlje jer ih u proljeće više nebi bilo. Ali u mojoj temi vidjet ćete da ima dosta biljaka kojima zima ne smeta. Eto, tu smo da učimo jedni od drugih. ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
ivna - samo uđi, nije prerano... Na kojoj si ti nadmorskoj visini? Jesi vidjela kako je lijepa moja srna? Ljepša je od Hortine....
![]() Horti - pa zar je Šeherezada bitnija od mene? ![]() Cure hvala.... ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
prije svega želim ti dobrodošlicu!!!!
![]() moram udijeliti komplimente tvojim ljubimcima,preslatki su ti
![]() tvoj ukras za noć vještica je lijep, a oči od srne svijetle li svijetle, neznam što se žališ na ogradu meni je sasvim o.k., tvoj travnjak i predkuća je super, sedumi su prelijepi, kombinacija seduma i erike je prelijepa, i da jesenji detaljčić mi izgleda divno
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Vrt ti je super, ljubimci preslatki, a što se klime tiče ne očajavaj.. ti imaš oštre zime, mi u Hercegovini paklena ljeta, znači svi imamo muke po kalendaru.
P.S.
Nije bitno koje je godišnje doba, ti si se bar odvažila otvoriti temu.... a ja????
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Super što si i u slikicama s nama!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija - hvala na dobrodošlici i lijepim riječima, to pogotovo početnicima puno znači. Ograda sam po sebi nije tako loša, ali zidić koji je drži je u stvarno katastrofalnom stanju. Star je i svake godine sve tanji, otkidaju se komadići betona. Trebalo bi to sanirati, ali trenutno nisu povoljne mogućnosti. Bit će kad bude.
![]() tomica - slažem se sa tobom da gdje god da živiš, klima ima prednosti i nedostataka. Ne znam primjećuješ li da sam se ja nedugo prije tebe registrirala na ovaj forum. Znači da ubrzo možemo očekivati i tvoj vrt. ![]() anaida - hvala što si svratila u moj vrt. I ja sam svraćala u tvoj, vidjela sve pozitivne promjene u njemu, ali nisam ostavila trag ![]() Hvala svima ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Još jedan vrt kakve volim: travnjak, vijeće....
A onaj jesenski kutak je
![]() Naravski slatki su ti i čuvari, ne smijem ih preskočiti da se ne uvrijede!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Želim ti dobrodošlicu u cvijetno društvo!
Vrt ti je izuzetno lijep i njegovan, a čuvari vrta čarobni. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja ti želim dobrodošlicu u cvjetno društvo,vidim da imaš lijep vrt,a ljubimci su preslatki
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
nataly....pored ovoliko podrške...vidjet ćeš kako će se naći vremena, mada je meni i sad prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Srdačan pozdrav i dobrodošlicu od srca ti želim, puno biljčica i puno zadovoljstva s njima, još više prijateljica (ne samo po metli!!!) i uskoro će tvoj vrtić biti pici-pic, uživat ću u svakoj novoj sličici i radovat se svakoj tvojoj novoj biljčici!!!!!
Na sličicama nemoj škrtariti, ima nas koje zanimaju i zimske sličice, jer uvijek se nađe interesantan detalj za podijeliti s dragim ljudima!!!!! Čuvarice vrta su ti preslatke, divna imena si im dala!!!! Pozdrav od Free! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga Nataly želim ti dobrodošlicu na forumu i da se ovdje osjećaš kao doma, ovo što si nam pokazala obećava prekrasan vrt, jest da je malo nezgodno vrijeme kako i sama kažeš za predstavljanje vrta ali dok ti pregledaš sve vrtove i sve teme eto proljeća a sa njim i tvoje sličice.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Baka - čuvare treba posebno spomenuti jer su opasni, pa ako skuže da ih netko nije spomenuo......
Tikvić - hvala na riječima dobrodošlice i pohvalama Mali kaktus - jasno ti je da svaka riječ pohvale puno znači i da daje poticaj za dalje. Večeras ne stižem staviti par slikica, ali sutra se nadam da ću stići... Moon - ![]() Free - nadam se da ću nekim detaljem uspjeti prebroditi zimski period. Danas je i posljednja biljčica iz tvoje pošiljke zbrinuta. Ali stigao je zato darak od Flavie. Cure hvala. Smail - imam dosta zaostataka sa pregledavanjem vrtova, pa kako kažeš - dok sve obiđem, doći će i proljeće Svima hvala na posjeti.. ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Draga dobro došla u veliku porodicu i dugooo se družila sa nama, ljubimci su predivni a i vrt vrlo lijep i uredan
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Nataly, nemam pojma na kojoj sam ja nadmorskoj visini
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |