|
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
Meni ostavi jednu sadnicu šarene vince,ja imam samo zelenu,naravno ako može.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
Imam za pokloniti:
- - sadnice japanske dunje do jeseni ništ, već je "jako lisnata" |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
![]() |
imam bijelu passifloru, ali sada nije vrijeme za slanje. tako da ako jos zelis javi kada malo otopli da ju posaljem
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
Evo, jagoda, u radu!
100% još za tebe, i za sad "prekidam" s ponudom magnolije do ožujka kad bude vidljivo koliko ih još ima "spremnih da napuste dom! |
|
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
![]() |
Tek sada vidim ovu temu...Lovro bilježim se za malu sadnicu ljubičaste magnolije i sjeme lunarie. Uređujem jedan stari vrt pa sakupljam trajnice da bi popunila poluprazan vrt....Mogu poslati sadnice lovora, sjemenke pitospore, sadnice ligustrum luciduma, iris japonicu i male iznikle sadnice oleandra...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
![]() |
Ovi gore razgovori uspješno obavljeni preko pp!!!!
A ja bi molila, ak ima ko par sjemenčica koktel rajčice!- dobila od Zelenke. hvala Može i visećih!!! |
|
|
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
![]() |
I ja bih magnoliju...jel moguće slanje poštom?
|
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
![]() |
Ima i za susede!!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
![]() |
jesi jednu magnoliju rezervirala za mene draga ?
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
![]() |
Milice, sve ovo kaj piše da imam, nudim. Znam da je skromno, ali od srca!
Hvala ti na ponudu, lunariu imam, tikvice možda,(jer imam neke bocaste), a rabarbaru nebi! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
Predlažem da napišete šta imate viška od bilja pa će onda netko stati u red i na listu za čekanje. Ja imam rabarbaru, lunariu i sjeme ukrasne tikvice u obliku boce.
|
|
![]() |
|
![]() |
Znam kaktusić, fala ti!
Možda padne koja druga sorta! |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
Ja sam ti obečala božur,samo se još malo strpi da zatopli
|
|
![]() |
|
![]() |
U proljeće nudim male sadnice, do metar, magnolije ljubičaste.
|
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
sjeme od lunarije, bilježim se sa štovanjem, ako neešta trebaš od mene javi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Imam za dati sjeme LUNARIE!
nemaa |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Nudim još sjemenke ukrasnog slaka i žutog ukrasnog kelja!!!
Ima još! 11.01.2011. nema |
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
Ja darujem voštani cvijet, pošalji adresu na pp
|
|
![]() |
|
![]() |
Oooooooo, hvala Antonija, hvala,hvala, hvala!
|
|
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() |
računaj da ću ti ja sa plavom pasiflorom i hibiskusima poslati još i lantane, afrički ljiljan i dvije vrste jasmina i solanum jasminoides
![]() |
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |