Parodia magnifica - Notocactus magnificus |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Notocactus magnificus, ovu godinu je poranio, svibanj a on cvate. Prošlu godinu sam čekao do rujna. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Htio te je prije razveseliti
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prelijepi kaktus.
![]() |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Je, stvarno je prelijep1
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
jeli i moj ljepotan pripada tu :))
![]() |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Da mislim da pripada . A ova kamena vila sa pužićima ko iz priče.
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
ovo je prvi cvijet odranije
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
prekrasni su vam kaktusi
![]() mislim da i ovaj moj tu spada ![]() jedva čekam da mi jednom procvjeta ![]() trava hvala ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš su vam slatki kaktusi
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
kamenjar mislim da su ovi tvoji neki echinopsisi
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Evo i moga doprinosa ovoj temi:
Parodia magnifica (ex Notocactus magnificus), iz prijašnjih godina, ove ga godine nisam "dočekao" -ocvao je usput, (ja sam bio u velikom poslu), ali mislim da će nam sviima "pasati" u ove sumorne zimske dane: ![]() ![]() ![]() ![]() Kako vam se sviđaju "fotići"? Pozdrav..........schumy ![]() |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Nije baš sumorno vani,ali je hladno,pa šta drugo da se radi nego uživati u lijepim slikama.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
tara2009 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 187 |
kod mene u osijeku je danas i snijeg cak padao...
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
schumy "fotići" mi se jako sviđaju
![]() nadam se da će i moj cvasti ovu sezonu, već nekoliko godina kupujem kaktuse, ali tek sam se od nedavno malo ozbiljnije uhvatila tematike o njima, ovo je prva zima da neću nijednom zaliti većinu kaktusa za koje smatram da mogu bez vode, zanima me hoće li biti cvatnje u proljeće |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo, dok ne stavim sliku samo da dignem temu i kažem da sam i ja vlasnica zelenog i sivog.
Da i Free ga je kupila a sada ga ima i mali kaktus, putuje joj iz Rijeke
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |