radovi malog kaktusa |
Odgovori | Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
bina
Već proklijao Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni radovii ja pomalo heklam ali ovi su mi radovi za čistu 10-ku.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni cvjetni motivi na tvojim radovima!! Krasno to radiš! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za predivne radove.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
sunceeee
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A daj kaktusiću još i to, pa kad stigneš sve uz cvijeće.....
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
Cimicifuga
Cvjetni guru Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tek sam sada naletjela na tvoju temu i sa uživanjem sam pregledala tvoje ručne radove. Krasni su!
Vidim da si radila veće nadstolnjake pa znam koliko ti je vremena trebalo da ih izradiš. Mustre koje si izabrala mi se sviđaju, a tehnika izrade je vrhunska i kod heklanja i kod vezenja. Nadam se da imaš još ponešto da nam pokažeš. |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Za sve radove
|
|
nichll =)
Mladi grm Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga svi su radovi lijepi ali ovaj.....imaš li shemu... |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam svima
Nichll možda bi se negdje našla i šema,ali ne obećavam,prekopat ću po stvarima
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
caca5
Mladi grm Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Joj ovo je super...Milina za oci
Svaka cast...
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vez na platnu koji je obrubljen caknicama je predivan
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
tek sad sam naišla na tvoje radove, ovako sam rekla MPK, ma šta ovo mali kaktus radi, ona me u čudu gledala. odma sam išla slikati moje radove,(samo one koji su ispeglani) otvorila temu stavila dvije slike i vratila se u tebe da ti kažem, sve ti je prelijepo, ovaj vez na bijelom platnu je prelijep ja to nisam nikad radila. Moja mama je to radila mene to nije nikad učila a sve drugo jest. Jako mi se sviđa ovaj zadnji rad, jako volim heklano koje je ovako sitno. prelijepo je sve!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasni stolnjaci i nadstolnjaci, Kaktusić!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uz lijepe heklane radove meni su danas za oko zapeli jako lijepi romantični malo "starinski"vezeni stolnjaci jako mi se sviđaju od uzorka do vrlo uredno i pedantno vezenje
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dugo već nisi ništa peglala, nije valjda da peglaš kauč!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivni heklani radovi .
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Lovro
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
MK, pa predivno.
Šaljem ti macu u pomoć da ti namata končiće. |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |