Iochroma |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zaboravila sam napisati da su ove u ponudi mlade biljke, a ja sam kupila nešto veću, pa je i cjena srazmjerno tome veća.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lažna prijateljica: Zlo koje vam tapše po ramenu
|
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prošle godine sam posijala sijeme iochrome australe, a ove godine mi prvi puta procvale.
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako je lijep cvijet, gdje si nabavila sjeme?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
wizardica
Trajnica Pridružen: 21 Ožujak 2011 Lokacija: od vamo...tamo Status: Offline Bodovi: 2140 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivna biljka, trubastih cvijetova.Ajme, i ta mi je biljka od sad favorit.
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
matilda, to da je iz sjemena bravo
|
|
Mira K
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš si sretnica Matilda! Od prošle godine je već toliko narasla i procvala! Pošalji link gdje si kupila i kako ide ta narudžba ili mi napiši na pp. Hvala! |
|
matilda
Mladi grm Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Drago mi je da vam se sviđa. Sijeme sam kupila prošle godine na aukciji.hr.
U paketiću je bilo mix sjeme, postoje još bijele i roze. Meni su ispale plave i bijele, ali sam njih podjelila, a nisam ih nažalost slikala prije da vidite kako one izgledaju. Meni osobno su plave najljepše, zbog čega sam i samo njih zadržala. |
|
makk
Odrastao grm Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super Matilda. Gdje živiš kad ti već cvjetaju?
Pretpostavljam negdje na jugu. |
|
matilda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam sa juga. Živim u Zagorju.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
matilda svaka čast na uspjehu, biljka stvarno lijepo izgleda
jesu li bili potrebni neki posebni uvjeti klijanja - mislim na opremu, lampe i grijanje? |
|
matilda
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nikakvu posebnu opremu nisam koristila. Standardno. Tegla, zemlja sa kompostom pomješana, pokrov od prozirne folije, staviti na toplo mjesto i čekati da niknu biljčice
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasna biljčica nism je nikada vidjela
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bilo bi dobro da skupiš sjeme od ove prelijepe biljkice.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nono,krasna je imam je i ja i još naranđastu i bijelu
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A joj Štefice
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
preslatka je
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
stefica.n
Odrastao grm Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna je Nono, nisam znala da je imaš ,znači fali ti bijela
|
|
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |