Mali-veliki s(c)vijet |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 27> |
Korisnik | |
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dobrodošlica i od mene.
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Bok springy
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Mlada si počela i već si napravila predivan vrt,svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Lilie - hvala ti, a za digitalis nema problema, samo valjda ću ga uspjet sakupit pošto mi je to prvi put...
![]() Malaluna - Hvala ti na savjetu, a za houttuyniu sam znala da je tak "bezobrazna" ![]() ![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Hvalaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je kameleon na malo sjenovitijem položaju - drugačije je boje nego onaj prvi mada su oba bili isti, ja sam ih razdvojila s jedne sadnice.
![]() I malo balkonskog cvijeća... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dvije sam ovakve kombinacije posadila ali slučajno jer dvije sadnice nisu imale cvijeta i trebale su isto biti ljubičaste ali eto, ispale su crvene, netko ih je ubacio u kašetu. Ali na kraju je super ispalo! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
obožavam plavo-žute i plavo-narančaste kombinacije, a posebna mi je tvoja kombinacija plave bakope i mimulisa
![]() ![]() ![]() i ako može jedan savjet, da uz slike staviš i nazive cvijeća |
|
![]() |
|
Hvala Mari,5510!
Draga Matilda, potrudit ću se stavljati nazive biljaka koliko znam. Eto baš za ovaj mimulis kako si ti napisala, trgovac mi je rekao da je diascija, bilo mi to sumnjivo ali bolje nisam znala, sad si me prosvjetlila ![]() ![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
nisam baš veliki poznavatelj biljaka, možda sam i ja pogriješla. nemam ni jednu od njih dvije, upoznala sam ih ovdje na forumu i vrlo su im slični cvijetovi. nadam se da će ti se javiti neki bolji poznavatelj pa da razriješi dilemu.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivne biljke, kombinacija plave i crvene je odlična..sve mi se sviđa, vrt ti je prekrasan
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Žuto i plavo cvijeće su moji favoriti, a vidim da ga i kod tebe ima. I naravno da sam se divila kombinacijama!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja volim plavo zutu kombinaciju
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kombinacije su ti super !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Hvala svima na lijepim komentarima!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Evo da predstavim mini kamenjare u svom mini cvijetnjaku:
U pozadini ogroman grm lavande, lijevo bergenija... ![]() Nekakva mahovina (ne znam točni naziv) počela je lijepo cvjetati, ima tu još nekakav sedum ako se ne varam i čuvar kuće, i šatirani bršljan na vrhu... ![]() ![]() Lijevo je cupea a desno u sredini lewisija... ![]() Već viđeno ali nema veze, evo još jednom... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo što si nam pookazala jako mi se sviđa!
I dvorišno i balkonsko cvijeće!
Ova mahovina koja cvjeta je cotula hispida - lijep cvjetak koji ne voli vlagu!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Mali kaktus - hvala na komplimentu!!!!
Bergenija - Hvala ti na nazivu ove mahovine, zapisat ću to. Bila bi ti jako zahvalna ako nastaviš tako napisat ime biljčice koju ja nisam znala kad svratiš k meni ako primjetiš takav post, jer će se to sigurno dešavat češće. ![]() A ja ću se potrudit da ti ne bude baš jako dosadno, jer gledajući tvoj vrt, moj je obični lunapark a tvoj slavni disneyland ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jako ponosna na svoje digitalise moram se još jednom osvrnut na njih, pa evo:
Sve nijanse mojih digitalisa... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 27> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |