Ivnina kolekcija zlatoveza |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-za ovo stvarno treba imati:mirnu ruku,bistro oko i tonu strpljenja
-pozzz.mami i tebi,svaka čast |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Divno, prekrasnooo!
![]() ![]() ![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
mama ti je prava majstorica u zlatovezu, radovi su joj prelijepi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
bravo za mamu
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
slučajno zalutavši na temu radova Malog kaktusa, virnula sam tko je sve tu!!!! Krasne radove svoje majčice imaš!!!! Predivna uspomena, majčica ti ima zlatne ruke!!!! Bez obzira na zlatovez!!!! Prekrasno ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Draga Ivna, ja sam prvi puta ovdje.
![]() Svaka čast tvojoj mami na zlatnim rukama a i tebi što si nam to sve pokazala. |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Pročitala sam na početku da su radovi, tvoje mame,prekrasni, a isto je prekrasno što ih ti sakupljaš i čuvaš
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Fantastično,jako cijenim ručne radove poput ovoga,heklanja i sl...svaka čast tvojoj majci.
![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |