Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 6>
Korisnik
Poruka
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 19:58
baš si ju osvježila,ova kombinacija bijelo-zelano s tim motivima tratinčica jako se dobro slažu!dobro si to izvela!Thumbs%20Up
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 21:13
smile89odlicno si uredila kosaru smile141
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:15
Imoj zadnji uradak je s ovom salvetom na noćnom ormariću i stoliću,a tvoja košara je prava.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:21
vania dobro nam došla! jaja i košara su prekrasni. ClapClap
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 22:39
košarica je preslatka, kao stvorena za odmor u prirodi(a baš bi mi godio)smile141
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 01:33
Prekrasna, jednostavna (to je kompliment, mislim) proljetna košara.
Naizgled, malo motiva, al vjerujem da je teško bilo salvete lijepiti preko ovog šiblja!
A ono: "malo motiva"...ja sam uvijek za tu verziju
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 07:58
dobrodošlica i od mene smile73! Košara je prekrasna, i nikako u nju stavljati krumpire!!!!!!!!! To je sad samo za gledanje!
ANĐELKA
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 09:34
dobro došla u naš mali lajavi kreativni svijetsmile75
interesntni radovi i vjerujem da toga imaš još za pokazati......zato fotić u ruke i fotke u galeriju.......košara je odlična,jako dobro izvedeno s obzirom na da se ipak radi o pletenom materijalusmile71.......ako pleteš odlično spremište za igle i vunu.....ako ne pleteš šaljem adresuWinkLOL
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 11:08
korpa ti je prekrasna,cestitam od srca.smile73
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 12:11
smile73ovo ti je za dobrodošlicu i smile141 za radove ,prekrasna slika i predivna košara  sad će jela od krumpira biti puno ukusnija
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 128
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 21:37
Hvala svima na lipim komentarima, tek sam početnik pa možete mislit koliki mi poticaj to daje za daljnji rad. Inače sam obožavatelj stakla, malo sam se okušala u tifaniju, ako to mogu tako nazvat jer bez profi alata nisam sigurna di bi to brojila.. I prebacila se na salveta tehniku jer su me oduševili vaši radovi. Stvarno ste mrak za buđenje inspiracije. Tila bi kompletirat tifani sa decoupageom al "otom-potom". Ako imate kakav savjet prihvačam ga objeručke.
mare-nostrum - nema još radova za slikat al bit će ih, nadam se skoro.
Još jednom svima thnx na podršci, krasna ste ekipasmile79
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 13:40
Dobrodošla,početak je sjajan!
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 14:37
Evo jedne kombinacije tifanija i decoupagea.. Sve je u redu bilo pojedinačno al u kombinaciji triba i triba još iskustva, hahahaha.. U svakom slučaju mi je slatka bez obzira na sve te nesavršenosti..smile182
Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 15:48
Pa ja neznam kako bi trebalo izgledati tj neznam zašto nisi zadovoljna?meni je neobično i prekrasno,prvi puta i vidim tu kombinaciju.Nemoj biti prestroga prema sebi ....odlično jeeeeeeThumbs%20Up
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 17:41
Hvala andora na lipom komentaru, al puno "urednija" je tribala ispast..
Od čiščenja nakon lemljenja koje je bilo super prije dodavanja ruku i nogu, par stakalaca je naciklo kad sam punila rupe između lemom jer mi se nije svidila šupljikava, do toga da sam isprintala veću facu, a ne daj Bože da je bilo strpljenja čekat ponediljak za novu, hahaha.. smile156Pa sam mislila da sam kupila sjaj za krila kad ono ispala neka mrvičasta dekoracija (pari snig), hahahaha.. Kad pozbrajam sve početničke pogreške, prekrasna je ispala i tebi još jednom hvala na podršci..smile77
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 17:42
ovo je tako slatko,ne znam kako bi trebalo izgledati(to ti kažeš)a ja mislim-baš ovako,premedeno je !Clap
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 17:49
smile141originalnost, trud, mastovitost, izgleda izvrsno. Jesu to magneti? smile169
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 20:47
vania zelim ti dobrodoslicu na forumsmile73..odusevila me ova figurica,kombinacija tifanija i decoupagea,preoriginalna jesmile141..odlicno ti ide salvetiranje,samo naprijedsmile141
Na vrh
vania View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vania Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 21:45
Hvala lipa na podršci cure, stvarno znate utješit čovika (vezano za sve "probleme koje sam imala u izradi), nadam se da ćemo se dugo družit sa lipim radovima..smile91
biljana isu magneti u pitanju nego ona ukrasna stakalca šta ih ima kupit po darovnim dučanima u raznim bojama..

p.s. pošto vidim da nas ima sa svih strana, zna li možda neko di ima kupit patina za kositar u Splitu?
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 22:10
vania nazovi ovaj art shop ART SHOP - O nama,mozda oni imaju,naravno ako vec nisi tu bila i trazila..pozdravljam te iz stobrecasmile219
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 6>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.