Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lukacc- dvorišče
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lukacc- dvorišče

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 17>
Korisnik
Poruka
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 12:02
Čuvarkuce u panjevima su fantasticne ,ali ni kamenjar ne zaostaje sigurno je jako lijep kad sve to pocne cvijetatiClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 14:15

ovo je iza kuće- crveni javor, 2 pampasice, 2 vrbe i neki grmić

tu se drži alat i meni se sve to nije dalo bojati opet, pa sam stavio ukrasnu lozu da se penje a ispod su plavi irisi

ovdje se penje neka vrsta kozje krvi, ali drugačija, crvena ruža penjačica i još nešto čemu uvijek zaboravim ime

dečki u plavom

i za kraj- čuvarkuće
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Travanj 2010 u 22:17
Luka kod tebe je svaki dan novo iznenađenje. Instalacije su ti super, a koliko imaš božura i hortenzija, jedva čekam da procvjetaju, bit će to pravi rascvjetani raj. Clap
život je more
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 12:00
nekoliko slika mojih biljčica u najljepšoj fazi- cvjetanju.

ljubičica je samo jedna.ostale se još nisu otvorile.

ove žutice ima po cijelom vrtu- na travnjaku, na gredicama, ispod živice.

maćuhice su se unatoč, za njih, kobnoj zimi, oporavile i pokazuju svoju ljepotu.

ovo je jučer uzeto iz šume.išao sam po zemlju i opet naišao na panjeve ali sam se jedva suzdržao da ih ne uzmem pa sam uzeo ovo. neznam što je al' lijepo izgleda. pa ako tko zna što je...
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 12:11
Po listu mi se čini arum maculatum.
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 13:26
horti na koje točno misliš?tu su tri biljke :jedna je ova sa žutim cvjetom, druga ova sa velikim listovima, a treća ova desno.
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 13:31
Velikih listova
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 14:34
kod tebe je sve prekrasno..kamenjar fantstican..ova gredica obrubljena kamenom odlicna...a tek cuvarkuce u panju..odlicne...svaka cast..jedva cekam vidjet slike kad se sve rascvate...pravo carstvosmile57
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 18:31
smile120
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 20:09
Prekrasne sličice, a čuvarkuće su zaista posebne, smještaj za 5. Jako mi je zgodna kombinacija s bršljanom, vrlo je dekorativan ako ga se drži pod kontrolom.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 20:49
još jedan prekrasni vrt, koji ću neizostavno posjećivati. Ideje za smještaj cvijeća, čuvarkuća su mi posebno zapele za oko. Zaista sam uživala šetajućiClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Travanj 2010 u 21:49
divan vrt
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 07:23
Vrt je predivan, a kad sam pročitala koliko katruža imaš - došlo mi je da vrisnem od sreće! To je predivno!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 08:24
Lukaaacc.... što reći.
Cijeli vrt je koncipiran prelijepo. Vidi se umjetničko oko i marljive ruke. Od cvijeća, travnjaka do mjesta gdje držiš alat!
Pa drveni detalji....
Jednom rječju jedan vrt u koji ću ću s užitkom svraćati!ClapClapClap
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 13:35
Originalno poslano od člana lukaccc lukaccc napisao:

nekoliko slika mojih biljčica u najljepšoj fazi- cvjetanju.

ljubičica je samo jedna.ostale se još nisu otvorile.

ove žutice ima po cijelom vrtu- na travnjaku, na gredicama, ispod živice.

maćuhice su se unatoč, za njih, kobnoj zimi, oporavile i pokazuju svoju ljepotu.

ovo je jučer uzeto iz šume.išao sam po zemlju i opet naišao na panjeve ali sam se jedva suzdržao da ih ne uzmem pa sam uzeo ovo. neznam što je al' lijepo izgleda. pa ako tko zna što je...

Nisi uzeo nove panjeve!!!??? Confused

Te žutice, kako si ih nazvao, i u mom vrtu prave raskošne tepihe, tako su nježne, sjajne, riječju prelijepe! Ali ja obožavam to poljsko i šumsko cvijeće, pa me možda ne bi trebalo ozbiljno slušati Embarrassed
Ali ovo me zanima, taj grm narcisa, složio si gomolje tako da se izmiješaju ili su to kreirali sami uz pomoć pčela?
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 14:24
hvala svima na pohvalama.drago mi je da vam se sviđa..a trudim se.

anaida, čekaj kad tek katruže procvatu. onda će to biti to.

misty-da, nisam uzeo panjeve:S.a više ni neznam kam da ih stavim. al sam zato danas uzeo suhe čokote iz vinograda pa ih stavio među ovo šumsko cvijeće i još svagdje.
a gomolje sam ja složio tako..

Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 21:18
evo posljednjeg ljepotana.

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 21:57
Daj Luka ubit ćeš nas s ovim panjevima, baš su super Clap
život je more
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 21:59
Evo i do tebe sa malo dopuzala i stvarno sm preoduševljena sa svim--svaka častsmile58
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Travanj 2010 u 22:06
prekrasan je za vidjetiClapClapClapi ja volim panjeve
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 17>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.