FlowerLover - vrtić |
Odgovori | Stranica <1234 11> |
Korisnik | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i jučer i danas gledam i još uvijek nemam teksta.
Vjerujem da će i tvoj vrt biti ko i vaš zajednički(ok,ja ga bum od sad zvala vrt tvoje mame jer buš svoj imala)
Želim ti dobrodošlicu na forum a za biljke,ako ima nešto kod mene a htjela bi,samo javi
|
|
Sponzorirani linkovi | |
ivna
Trajnica Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
J ja sam jedna od onih kojoj je prva reakcija bila . Dobrodošla i nadam se da ćemo se sresti na našim špancir kavicama .
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nemam riječi na ove prelijepe ruže,nakon iskustva s maminim vrtom vjerujem da će tvoj biti još ljepši....... |
|
josipa
Mladi grm Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakva ljepota, svaka čast, imaš prelijepe ruže, divno uređenu okućnicu i krasne biljke.
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e ruže su me oduševile,blago tebi pa imaš mamu koja če ti dati savjete da i tvoj vrt bude tako divan, dobro nam došla
|
|
FlowerLover
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li mi netko može reći koji je ovo grmić što raste desno? Niti za ovo ne znam kako se zove... Ovo je dio koji sada imam namjeru dotjerati... A ovo je nešto sobnog bilja koje sam prikupila :) Klivija: Drvo života: Još jedno drvo života: A onda sam se jučer išla "samo malo prošetati" po vrtnim centrima s dragim i nabavila ovo: Orhideja: Hibiskus: Razno sjeme: Naravno da dok sam vidjela čega svega ima nisam mogla odoljeti i naravno da pola toga uopće ne mogu posijati u svoj vrtić, ali dobro... Budem ja već našla mjesto tome |
|
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma naci ce se mjesta!
|
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imas divan rajski vrt ,predivno,stazica me odusevila
|
|
forzicija2005
Trajnica Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
-ma svega ima bolan -a kako ćeš ti naći mijesto za sve -ništa ne brni
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Taj cvijet,desno,bi mogao biti divokozjak.Sad će cvasti žutim cvijetom.
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo što sam vidjela je prekrasno, morat ću još jednom polako pregledati, ali jednom riječju prekrasan vrt
|
|
život je more
|
|
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Večeras odmaram dušu, razgledavam vrtove. mamino dvorište je super uređeno, ali meni je osim cvijeće pala u oko kuća. MM i ja smo odmah snimili "našu kombinaciju" od pločica, sokla do boje fasade. Lijepo!
|
|
rosa2
Trajnica Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno ti je dvoriste ,al ni sobno ne zaostaje za njim ,a tek noviteti pogotovo roze kale gdje si ih pobogu nabavila ,aj ak ima jos kupi jos jedne placam i dvostruko ak treba |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
FlowerLover
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Puno hvala
roze kale sam nasla u OBI-ju, bile su zadnje, al sutra budem opet isla pa kupim ak bude... |
|
shasha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima ih i u plodinama i u baumaxu(govorim za Vž)
|
|
maslacak7
*Moderator Foruma DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno...zaista krasno sve izgleda,a mogu misliti kako ce tek izgledati kad sreis i ostatak...dobro dosla od mene sa zakasnjenjem i jedva cekam vidjeti ostale slikice...
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo Stefkaja je izdvojila sliku koja se i meni najviše sviđa. Krasno uređeni ulaz...ili ti je to neki bočni ulaz/izlaz..... što je, je, prva liga
Vrt kod mame - savršen, ruže penjačice su me oduševile, i ona dva mala dlakavca
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Odgovori | Stranica <1234 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |