Sarcococca |
Odgovori | Stranica <12 |
Korisnik | |
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ha,ha, pa za svaki slucaj, ak je prevelika susa. Ah te ptice, koji put su samo na stetu. Bilo bi mi lakse doci do Zg po jedan grmcic, ali se svejedno nadam da cu navratiti po nesto drugo, samo da malo sunceko prigrije.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
S obzirom na cijenu vode, bolje ti je uzgajati biljke koje su kao deva izdržljive i bez nje Što se tiče ptica, sretna sam da ih ima, čim su otišle vrane pojavio se kos, nahranio se salom i zasladio kalikarpinim bobicama. Jadne ptičice po ovoj ledani, treba i njima nešto ostaviti. Sarcococca je zahvalna sa malo mjesta u sjeni i ne treba joj zalijevanje. Zanimljiva je i po vremenu cvatnje, od 12 do 3 mj.
|
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nebi se ja bas tak bahatila sa vodom, da nemam kisnicu, a i njom se ne razbacujem, pa su i "deva biljke" dobrodosle u mojem vrtu, a kaj se tice pticica, i ja svoje pazim i mazim. Evo imaju i nadkrivenu blagovaonu. Ipak ljepo pjevaju, vec su i pocele. Valentinovo je blizu, a vele da se onda pticice zene.
|
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
Carol
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Monna, gdje si nabavila Sarcococcu, cak vidim i cijenu, nije skupa. Ja sam prosle godine dobila sjeme, ali mi na zalost nista nije niknulo.
Ja nebi sadila tvoju na sjevernu stranu, tako da ipak nije izvrgnuta hladnoci, nego preferira sjenu, kao sto je napisala Baka Bea.
|
|
|
Monna
Trajnica 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
plodine carol....uzela bas zbog cijene...15 kn...cinilo se povoljno, a nisam imala pojma sta kupujem
|
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo,samo neka cvate!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Enona baš u pravo vrijeme
|
|
Carol
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nona, vjerujem da će ti lijepo mirišati,tvoja je već lijepi primjerak. Moja je jako, jako mala, nadam se da će na proljeće krenuti sa rastom. |
|
|
NinettA
Odrastao grm Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Fiume Status: Offline Bodovi: 1030 |
Opcije poruke
Hvala(1)
|
Što ne možeš promijeniti, prihvati. Ako ne možeš prihvatiti... odkantaj...
|
|
enrikova nona
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |