mamine kuglice |
Odgovori | Stranica <123> |
Korisnik | |
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Massha
Upravo klijam Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala!
A gore i na dnu su kapice od silikona i zlatnog/srebrnog spreja,a 'omcica' je plasticna,ona koja vec bude na gotovim plasticnim kuglicama i kroz nju provucena ukrasna traka po zelji(organdi,satenska,od matalnih niti..)
|
|
Lijepa tegla i od običnog korova može napraviti profinjeni cvijetak..
|
|
Massha
Upravo klijam Pridružen: 14 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 144 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Skroz su šarmantne kuglice, odličan primjer kako i faldice od salveta mogu dati poseban štih kad se tako lijepo upakiraju...
Najposebnije su mi one srebrnkaste sa cvjetnom zimskom idilom i one premedene dječje s organdi trakicama... I narančaste su mi zgodne, frendica sve uređuje u tom stilu pa su mi zapele za oko... I najslađa mi je prva slikica, hrpa divnih dekorativnih tanjura, a nigdje jela, nego vilenjaci i božićna stvorenja Dobrodošla i bravo za tvoje ogrlice, vrhunska izrada i ostavljaju mi neki dojam amazonske vedrine |
|
Massha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam nagovarala mamu da pokusa faldice svesti na minimum,al ona ih se niposto nije htjela odrec,kaze to im daju taj starinski stih,zbog kojeg ih ljudi i vole..
|
|
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Točno sam si mislila da je to namjerno i promišljeno tako jer im je baš to dalo posebni šarm
Bravo za nepokolebljivu mamu, nekad ih trebamo pustit da rade po svome, kao i one nas |
|
Dorina
Mladi grm Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro došla Massha i mama, kuglice su premedene i nesvakidašnje
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
massha dobro nam dosla,mamine kuglice su preljepe kao i tvoj nakit,jako mi se sviđa vas kreativni rad
|
|
Massha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
HVALA vam cure! Divne ste!!
Ja isto gledam tu na forumu,pa se ne mogu nacudit kakvih sve divota ima,ni ne stignem sve pogledat odma..Trebat ce mi par mjeseci da 'pohvatam sve konce'!
|
|
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepe serije kuglice,a što je ovo gore i dolje na kuglicama,oni zlatni obruči?
|
|
Massha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala lijepa! To su kapice od silikona pospricane sa zlatnim sprejem..
|
|
|
|
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Massha dobro došla!! Mamine kuglice su prekrasne, maštovite, raznolike, romantične..., ali tvoja ogrlica je pravo osvježenje od božićnih motiva!! I da, potpuno se slažem s tobom, nisam ni ja ljubitelj božićnih motiva i također su mi najdraži oni cvjetni, što se vidi i iz mojih radova.
|
|
lluvia
Mladi grm Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Massha, dobrodosla... pozdrav tebi i tvom krasnom neobicnom nakitu... a mami moj duuuuboki naklon... tako lijepe kuglice i jos k tome tako lijepo aranzirane nisam dugo vidjela... zaista izgledaju fantasticno
|
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Massha, dobrodošla! Kuglice su diiiiiivneeeeee!
|
|
Massha
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala vam cure,stvarno divni komentari!! super ste!
|
|
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobar dan.Ja sam ta "mama".Hvala svima na komplimentima.Kada svladam tehnologiju staviću fotke najnovijih radova.
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jeee, Masshina mama nam se pridružila, dobrodošla..
Odmah mi je neobičan nick upao u oči,već predviđam da će biti i neobično lijepih radova |
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Super, javila nam se i mama! Ajmo sad nove radove na sunce, ovi do sada bili su prekrasni!
|
|
ANĐELKA
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što je s tobom?Radi nešto.Bar nakit.Sad imaš dosta vremena.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
sarita banana
Trajnica Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
krasno,svaka cast
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
Odgovori | Stranica <123> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |