Proizvodi - što sve koristimo? |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
Tatjana_bg
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
KIT ZA DRVO koristim u 3D tehnici, kao zamena za 3D masu
|
|
Sponzorirani linkovi | |
kuštrava
Već proklijao Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
koliko košta taj kit za drvo i kakvo je pakovanje?
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pustio korijenje Pridružen: 19 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 268 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kosta oko 10 kn,pakovcanje 150 grama, gust je JUB proizvodi,ima u beloj boje
|
|
kuštrava
Već proklijao Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
idem odmah danas tražiti :)
|
|
maya
Mladi grm Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Veliki pozdrav za sve vas.Nisam sigurna da sam u dobroj temi ali moram da se konsultujem s nekim. Prvi put sam kupila pebeo dvokomponentni lak za ispucavanje,ali ispucavanja NEMA. Sve radim po uputstvu i opet nista.Moze li mi neko reci sta da radim i da li je neko radio sa ovim proizvodom? Sa obicnim jednokomponentnim lakom nikad nisam imala problema. Rijec je o ovom proizvodu,stavicu link jer sam zaboravila kako se stavljaju slike http://www.artifolk.co.uk/catalog/products/craft_paints/pebeo_vitrail_glass_paint_crackling_set.htm
|
|
Nije isto zivjeti i biti ziv!
|
|
Kiki-ko?
Cvjetni guru Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dugo se nitko ne javlja valjda zato jer nemamo iskustva sa kraklom na staklu.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jojo taj krecle ima puno proizvođaca i firme, mislim da na nasim podrucju vecina koristi iz HobiArta ili tako te koje uvozimo, a sa drugima proizvođacama nemamo iskustvo |
|
missbabaloo
Novo sjeme Pridružen: 23 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdrav!
Zujim po ovom vašem forumu već par dana, oduševljena sam! Nikada nisam ništa radila u ovoj tehnici, pa su mi vaše upute jedne drugoj većinom neshvatljive, te bi molila neku dobru dušu da mi sastavi nekakv jednostavan početnički popis pribora koje bi trebala kupiti da polako počnem. Iskreno, pogubih se u tim vašim nazivima lakova, ljepila, papira i tko zna čega, pa ne znam otkud bih počela. Hvala |
|
jani
Odrastao grm Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kao prvo Missbabaloo - želim ti dobrodošlicu!
Ne znam da li ću uspjeti sve jer sam i ja relativno nova ovdje, ali nekako ovako bi ti trebalo:
Zamjenski materijali:
1. Drvofix
2. Akrilna boja za fasade ili beton (0,7 l i kupuju se u dućanima boje i lakovi)
2. Kistovi - raznih veličina, ali jedan svakako kupi plosnati od umjetnih materijala koji ćeš koristiti samo za lijepljenje salveta (imaš ih u hobby centrima ali se nađe i u Mulleru, Intersparu i sl..)
3. Završni lak - akrilni lak (također zamjenski - meni je savjetovala Mima i jako sam zadovoljna) Chromos Svjetlost Lužani
4. Ljepilo za salvete - ima ih raznoraznih, ali meni se nekako najviše sviđa raditi s Art Potch - specijalno ljepilo za salvete - isto hobby centri
5. Spužvice za suđe koje ćeš izrezati na manje komade (za bojanje tzv. tupkanjem površina bojama)
Mislim da bi ti za početak to bilo dovoljno! I onda na YouTube i malo pogledaj video zapise, proučavaj, a također i na svim stranicam hobby centara imaš raznorazna uputstva kako i što raditi.....
Sretno i samo pitaj što te zanima!
|
|
altea
Novo sjeme Pridružen: 04 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidjela sam jednu vazu obično staklo i kao da je premazana sa lakom za raspucavanje te se dobio izgled komadića prozirnog stakla, malo je ukrašena sa bordurom i gotovo, pa me zanima jer to samo to ili je to nešto drugo
|
|
Julija D
Već proklijao Pridružen: 04 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 176 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Altea,
misliš na ovo:
|
|
tifany
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tatjana_bg
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
sanja 1734
Pustio korijenje Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Tifaniy ja ti taj krek stalno koristim i on mi je super. Ako staviš tanki sloj male pukotine, deblji sloj velike pukotine i osušin fenom za tren oka. Probaj, pogledaj moju solnicu i ostalo sve ti je s tin krekon.
Vidiš a ja neki dan probavala šablonu raditi i nikako nikako mi ne uspijeva, nekome to nije problem, a meni ogroman. Sad upravo počinjen sebi raditi jedan ormar starinski za postole i tila bi ga cilog napraviti u shabby i sa šablonama bez salveta. Ne znan kako ću. Koju ti smjestu koristiš za punjenje šablona, ja san probala kit za drvo ili je ostarija ili šta je ne ide nikako. Pomoć molin vas bilo ko
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sanja - ja sam neki dan prvi puta radila sa šablonom i radila sam sa kitom za drvo. Nije bilo nikakvih problema! Probala sam nakon toga sama isprintati šablonu na termo foliju - rezuckala, patila se i na kraju nakon mukotrpnog posla učinak loš, tako da sam odustala....
Ova šablonica koju sam kupila je mala, metalna i baš sam bila zadovoljna, nije uopće bilo nikakvih problema (možeš pogledati u mojoj galeriji, ona zadnja lila-bijela kutija s lavandicama).
Nadam se da sam ti barem malo pomogla!
|
|
sanja 1734
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vidila san ju super ti je ispala i to san ti već komentirala. Ja neki dan samo šta nisan plakala. Ali možda je problem u tome to san sama rizala šablone, obložene sa selotejpon da se ne bi papir raspa pri apliciranju, pa je možda zbog toga, a tvoja je kupljena. Šta ti misliš? A tako bi volila da to znan.
|
|
jani
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Sanja, ja sam za sada odustala od rezanja šablona jer mi je to ipak preteško! Svoju šablonicu sam kupila i koštala je cca 20 kn i za sada mi je to dovoljno - možda jednog dana..... kada budem iskusnija ponovno pokušam... |
|
sanja 1734
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Di si kupila tako jeftinu šablonu da je naručin? Kakvih ima?
|
|
tifany
Mladi grm Pridružen: 27 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
sanja,probala sam opet i prvi potez kista preko crackla je ostavio male pukotine,a onda kod slijedećih poteza počele su mi se stvarati grudice,kao da se gulila boja.katastrofane ide mi i ne ide....
|
|
tifany
Opcije poruke
Hvala(0)
|
napokon uspilauzela san skroz široki pinel i nastale su mi baš lipe sitne pukotine ,točno onakve kakve mi se sviđaju...sad moram na nečemu konkretnom isprobat pa da stavim fotkicu...
|
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |