prilina svaštara |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prila, napokon tvoje svaštarije
![]() ovako na prvu reakciju su mi se najviše svidjeli drveni krović s brojem i ptičicom, kućica sa srcolikom ogradom i tacna koja je skoro 3D... šareni anđeleki su neodoljivi, a ona zidna bordura je super ideja... divno ti ide one stroke, inače mi uz taj stil nekako najbolje idu blijede i crne podloge jer još bolje istaknu poteze... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
krasni radovi Prila, čestitam, ono musavo mi je baš štosno, a anđeli su predivni. Bravo
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
puno hvala cure |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Prila, radovi su ti fantastični! Ovaj one stroke painting mi je kvantna fizika, izgleda jako lijepo i vidim da se sve više radionica organizira na tu temu! Ali moram priznati da si me "kupila" mozaikom u kupaonici - diiiiivnooo!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
izzy
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ah, ti muški.... Kad bi samo znali kakve žene imaju doma, ne znaju to uopće cijeniti! Stavila bih ja njih 2 dana s nekom sponzorušom, da vidiš kako bi ih onda tek glava boljela!
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Lijepi radovi prila ali mozaik je mrak
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Prila, radovi su prekrasni.
Ali ovaj mozaik i tvoje slikanje su me oborili s nogu.
Bravo
|
|
![]() |
|
luna-ava ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 96 |
Prekrasni radovi,pogotovo mozaik!
Samo tako nastavi!!
![]() |
|
Oslikane bočice...
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Mozaik je tak dobar da mi dođe da porazbijam pločice u svojoj kupaoni i da te onda "ugostim" na par dana
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Dogovorit ćemo se , čekić ne trebaš nositi.Ima Mare sve alate
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ovo su vile rađene od das mase po želi MPK.nisu baš nešto predobre izrade jer tada još nisam znala da malo brusnog papira čini čuda
ova se zove Gracija
ovo je Pekica
Potočnica,inače MPK najdraža
Svjetlana
Lili
meni omiljena Bojana
još su tu Zvončica i još neke,ali slikane mobitelom pa su slike stvarno loše pa će te njih upoznati neki drugi put.još moram napraviti Prahovila da upotpunimo priču
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tebi sve ide od ruke,nabijaš mi komplekse.A i kćerka kreće tvojim stopama.
Velika pusa ta obje i za vašu multipraktičnost
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |