LAVANDICA-moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kako lijepi čisti i uuuredni radovi...
![]() Baš sam na poklon dobila ovakav stamperijin rižin papir s terasicom pa sam planirala jedan mali ormarić s njim obložit, i dopalo mi se ovo malo šljokica koje baš fino dočarava svjetlucanje valova na površini mora... ![]() Gdje si nabavila ovaj drveni čuvar pošte? smišljala sam di da to nađem... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
dobrodošla lavandice!!!
radovi su ti prekrasni, sve je vrlo uredno i baš po mom ukusu, umjereno i decentno! samo tako dalje! |
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Lavandica, radovi su ti odlični! Neznam što mi je ljepše, kutija za pisma, stolac, ipak tacna, ma...sve!!
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Samo ti daj...
![]() Dobrodosla Lavandice... radovi su ti jako lijepi i uredni... meni se osobno najvise svidjela ona polica za pisma... ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Lavandica ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 19 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |