Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 39> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma,daj,Perla,kakvo tele,svi smo mi ko telci kad vidimo nekaj novoga,a nitko nije vidio sve,uvijek ima novosti.U tome je i čar-nikad dosadno.Bum ovih dana slikala mini hostinjak-samo za tebe.pozdravčić!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma ja sam shvatila da si negdje na jugu i da ćeš svoje esheverie ostaviti vani!
![]() I stvarno ćemo od tebe naučiti svašta i vidjeti neobičnih biljki!
![]() Znači listić, pustiti da se osuši,zabosti u zemlju i jupiii.... razmožit ću te moje jer mi se sve sviđaju jako!
![]() Sad sam razgledala onaj slide...
![]() Ma bila sam ja na temi i već gledala neke tvoje...Stvarno imaš zbirku!
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Stvarno prekrasnog cvijeća kod tebe ima.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jako mi se sviđa sve tvoje cvijeće, doista je sve pre prekrasno..Svaka čast..a i ljubimci su ti baš slatki.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga moja ja sam ovaj zavidni "katalog" pogledala sam ne vidim gdje je rubrika za narudžbe?
Osjećala sam da "kriješ" ljepotu ali ovo je ipak na kraju bilo iznenađenje. I kako sam poznata po svojoj nezasitnosti za gledanjem lijepih i vrijednih vrtova mogu reći "ja bih još".
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
I još nešto i pesek i macica su prekrasni
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Rain, već dugo nisam zavirila u vrtove. Kad sam ugledala tvoju temu odmah sam išla proviriti u tvoje predivno carstvo.
Stvarno je predivno, ali ona crvena rudbekija me oborila sa nogu!!! ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja misllim da se nema šta reći -svaka ti čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
majimaji ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 18 |
Rain bok,
odlične fotke, svaka čast... Ja ti uz esheveriu imam još nešto, ne znam naziv, neka vrsta sukulenta... Tek sam se prije dva dana uključila na ove stranice,zato nema fotki; imam ti još nečeg sličnog što se odlično nadopunjuje, a ne vidim ti to na fotkama, pa ako želiš da ti usadim pokoju...?!
Pozdrav iz Šibenika!
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Cure su već sve rekle,pravi raj
![]() Ovaj ,phygelius,ti vani prezimi?Zaštitiš je preko zime i koliko visok naraste.Imam je od kasnog ljeta i ništa o njoj ne znam.Sad je još vani,u vrtu.
|
|
![]() |
|
Molim te ovo s narudžbom shvati ko zezanciju, ja samo rijetko smajliće upotrebljavam. Reko zadnje vrijeme me se preozbiljno shvaća pa da se odmah ogradim od možebitnog nesporazuma.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Morala sam dva puta pregledati, prvo me oduševio onaj slide, a onda raszovrsnost, sklad i boje, a ove cvjetnice, neke nisam ni vidjela, a na kraju
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Baka,Esheverie je najbolje razmnožavati od veljače do kraja ljeta,sad budu one mirovale.Ovak izgledaju omladinci
![]() Lily,stefkaja,niho,andrea01hvala vam lijepa.Rudbeckia je jednogodišnja. Tija,no sikiriki,nisam ti baš osjetljiva i volim se zezati,bitne su dobre namjere! ![]() majimaji,nemoj se gnjaviti bumo na proljeće pelcali,možda imaš Graptoveriu,to je križanac Esheverie i Graptopeptaluma.hvala ti! shasha,i ja imam Phygelius od ovogodišnjeg Floraarta.Cval je cijelo ljeto,narasel 60-tak cm,žal mi je kaj nisam kupila i žuti.Ostal bu u vrtu,samo bum mu zaštitila korijen,jer,navodno,potjera iz korijena ako mu se nadzemni dio smrzne.Može narasti u pravi grm visine i do 2m,ako su mu idealni uvjeti i blage zime. LantanaAchimenes je stigao iz Engleske-5 polutrulih gomolja ipak je uspjela narasti 1 biljka.Htjela bih se dočepati žutoga.Super su mi,cijelo ljeto cvatu,a spremiš samo gomolje-ne trebaju puno mjesta ni posebne uvjete. Jako mi je drago kaj vam se sviđaju moje životinjice,oni su moja radost i smijeh. A kaj se tiče slika,ne obećavam da bum jako česta i redovita,osobito zimi,ali kad proljeće oboji moj vrt,rado ću podijeliti s vama svoju radost! Ovo je sve prošlost alstromeria ![]() fuksija ![]() ![]() ![]() suncokret ![]() oenothera ![]() dipla ![]() duhan ![]() sve vas lijepo pozdravljam i odoh ![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
kako sam ti ja noćna ptica, dam si truda da svaki puta posjetim neki vrtić....pa evo stigla i do tvojega.....sve me je oduševilo i ne znam što bi izdvojila, kad bi nesto rekla za jednu biljku povrijedila bi drugu, sve je prekrasno, sempervivumi i echeveria zauzimaju prvo mjesto, sklad, ljepota kojom si ih posložila, ma prekrasno. A tvoji dragi čupavi pomoćnici, i meni je posebno drag Rain, su prelijepi stvarno si zavrijedila veliki
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Sve cvijeće mi je super ali ona roza alsormerija je prekrasna
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Samo da prijavim da sam opet bila tu. Sad sam pregledala i sempervivume. Ni sama ne znam kojim sam čudom uspjela kliknuti na sličicu pa su mi se izredali pred očima. Vidiš Rain, ne trebaš me puno zvati ionako ću biti redovito u viziti. |
|
![]() |
|
Lora ja sam također noćna ptica,valjda zato kaj radim noću.hvala na posjeti!
Horti,samo ti dojdi,i ja sam često kod tebe u kontroli! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
evo sam i ja prošetala i ostala oduševljena kolekcijom cvijeća, stvarno se imaš čime pohvaliti!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Rain prošetala sam tvojim vrtom i pravo sam se nauživala.Cvijeće ti je prelijepo i raznovrsno.Alstromerija me opčinila.
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Užitak je bio navratiti kod tebe i prošetati tvojim vrtom draga Rain.
kakva prekrasna kolekcija, a odličnim fotkama si još više naglasila njihovu ljepotu. Krasna rapsodija boja i oblika, a dojmio se ahimenes, odnosno te dvije boje iz Engleske, koje nisam do sada vidjela.
Zaista dojmljivo i iskreno ti čestitam
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |