Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rainovi vrtni prijatelji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rainovi vrtni prijatelji

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 39>
Korisnik
Poruka
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 11:34
Ma,daj,Perla,kakvo tele,svi smo mi ko telci kad vidimo nekaj novoga,a nitko nije vidio sve,uvijek ima novosti.U tome je i čar-nikad dosadno.Bum ovih dana slikala mini hostinjak-samo za tebe.pozdravčić!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 11:36
Ma ja sam shvatila da si negdje na jugu i da ćeš svoje esheverie ostaviti vani!Confused
I stvarno ćemo od tebe naučiti svašta i vidjeti neobičnih biljki!Clap
Znači listić, pustiti da se osuši,zabosti u zemlju i jupiii.... razmožit ću te moje jer mi se sve sviđaju jako!Big%20smile
Sad sam razgledala onaj slide...smile39
Ma bila sam ja na temi i već gledala neke tvoje...Stvarno imaš zbirku!Thumbs%20Up
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 12:00
Stvarno prekrasnog cvijeća kod tebe ima.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 13:04
Jako mi se sviđa sve tvoje cvijeće, doista je sve pre prekrasno..Svaka čast..a i ljubimci su ti baš slatki.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 16:15
Draga moja ja sam ovaj zavidni "katalog" pogledala sam ne vidim gdje je rubrika za narudžbe?

Osjećala sam da "kriješ" ljepotu ali ovo je ipak na kraju bilo iznenađenje. I kako sam poznata po svojoj nezasitnosti za gledanjem lijepih i vrijednih vrtova mogu reći "ja bih još".
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 16:16
I još nešto i pesek i macica su prekrasni
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 17:47
Rain, već dugo nisam zavirila u vrtove. Kad sam ugledala tvoju temu odmah sam išla proviriti u tvoje predivno carstvo.
Stvarno je predivno, ali ona crvena rudbekija me oborila sa nogu!!!

smile141
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 19:03
Ja misllim da se nema šta reći -svaka ti častsmile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
majimaji View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 18
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje majimaji Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 19:21
Rain bok,
odlične fotke, svaka čast... Ja ti uz esheveriu imam još nešto, ne znam naziv, neka vrsta sukulenta... Tek sam se prije dva dana uključila na ove stranice,zato nema fotki; imam ti još nečeg sličnog što se odlično nadopunjuje, a ne vidim ti to na fotkama, pa ako želiš da ti usadim pokoju...?!
Pozdrav iz Šibenika!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 19:21
Cure su već sve rekle,pravi rajsmile64
Ovaj ,phygelius,ti vani prezimi?Zaštitiš je preko zime i koliko visok naraste.Imam je od kasnog ljeta i ništa o njoj ne znam.Sad je još vani,u vrtu.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 23:07
Molim te ovo s narudžbom shvati ko zezanciju, ja samo rijetko smajliće upotrebljavam. Reko zadnje vrijeme me se preozbiljno shvaća pa da se odmah ogradim od možebitnog nesporazuma.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2009 u 23:28
Morala sam dva puta pregledati, prvo me oduševio onaj slide, a onda raszovrsnost, sklad i boje, a ove cvjetnice, neke nisam ni vidjela, a na kraju smile57onaj bijeli achimenes me oduševio. 
život je more
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 01:05
Baka,Esheverie je najbolje razmnožavati od veljače do kraja ljeta,sad budu one mirovale.Ovak izgledaju omladinci

Lily,stefkaja,niho,andrea01hvala vam lijepa.Rudbeckia je jednogodišnja.
Tija,no sikiriki,nisam ti baš osjetljiva i volim se zezati,bitne su dobre namjere!
majimaji,nemoj se gnjaviti bumo na proljeće pelcali,možda imaš Graptoveriu,to je križanac Esheverie i Graptopeptaluma.hvala ti!
shasha,i ja imam Phygelius od ovogodišnjeg Floraarta.Cval je cijelo ljeto,narasel 60-tak cm,žal mi je kaj nisam kupila i žuti.Ostal bu u vrtu,samo bum mu zaštitila korijen,jer,navodno,potjera iz korijena ako mu se nadzemni dio smrzne.Može narasti u pravi grm visine i do 2m,ako su mu idealni uvjeti i blage zime.
LantanaAchimenes je stigao iz Engleske-5 polutrulih gomolja ipak je uspjela narasti 1 biljka.Htjela bih se dočepati žutoga.Super su mi,cijelo ljeto cvatu,a spremiš samo gomolje-ne trebaju puno mjesta ni posebne uvjete.
Jako mi je drago kaj vam se sviđaju moje životinjice,oni su moja radost i smijeh.
A kaj se tiče slika,ne obećavam da bum jako česta i redovita,osobito zimi,ali kad proljeće oboji moj vrt,rado ću podijeliti s vama svoju radost!
Ovo je sve prošlost
alstromeria

fuksija

suncokret

oenothera

dipla

duhan

sve vas lijepo pozdravljam i odoh
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 01:57
kako sam ti ja noćna ptica, dam si truda da svaki puta posjetim neki vrtić....pa evo stigla i do tvojega.....sve me je oduševilo i ne znam što bi izdvojila, kad bi nesto rekla za jednu biljku povrijedila bi drugu, sve je prekrasno, sempervivumi i echeveria zauzimaju prvo mjesto, sklad, ljepota kojom si ih posložila, ma prekrasno. A tvoji dragi čupavi pomoćnici, i meni je posebno drag Rain, su prelijepi stvarno si zavrijedila veliki

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 08:52
Sve cvijeće mi je super ali ona roza alsormerija je prekrasna
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 13:50

Samo da prijavim da sam opet bila tu. Sad sam pregledala i sempervivume. Ni sama ne znam kojim sam čudom uspjela kliknuti na sličicu pa su mi se izredali pred očima. Vidiš Rain, ne trebaš me puno zvati ionako ću biti redovito u viziti.

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 20:31
Lora ja sam također noćna ptica,valjda zato kaj radim noću.hvala na posjeti!
Horti,samo ti dojdi,i ja sam često kod tebe u kontroli!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 20:46
evo sam i ja prošetala i ostala oduševljena kolekcijom cvijeća, stvarno se imaš čime pohvaliti!Heart
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Listopad 2009 u 20:53
Rain prošetala sam tvojim vrtom i pravo sam se nauživala.Cvijeće ti je prelijepo i raznovrsno.Alstromerija me opčinila.
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2009 u 17:30
Užitak je bio navratiti kod tebe i prošetati tvojim vrtom draga Rain.
kakva prekrasna kolekcija, a odličnim fotkama si još više naglasila njihovu ljepotu. Krasna rapsodija boja i oblika, a dojmio se ahimenes, odnosno te dvije boje iz Engleske, koje nisam do sada vidjela.
Zaista dojmljivo i iskreno ti čestitam
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.