chiarita2-naši prvi pokušaji decoupage-a |
Odgovori | Stranica <1234> |
Korisnik | |
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma sve je super, jedno bolje od drugoga. Kale su mi prekrasne
|
|
ANĐELKA
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kažeš početnički radovi...mama mia...neznam netko je dobro rekao ni početnici više nisu što su bili....bravo.
|
|
Sasha
Već proklijao Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kao početnik moram pohvaliti drugog početnika!! Kompletić s pčelicama je PREsladak!!! Bravo za početnika!
|
|
renn
Pustio korijenje Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super radovi! čestitam! bravo za MM
|
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
chiarita dobro nam dosla,cestitam na otvaranju galerije
radovi su ti stvarno izvrsni,pokusavam vidjet nesto pocetnicko u njima,ali mi ne uspijeva,svaka cast i tebi i tm |
|
chiarita2
Upravo klijam Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam svima od ! na slikama se možda i ne vidi, ali ima tu puno grešaka i greškica uživo...a MM je vrlo pedantan tak da i mene tjera da sve bude što urednije iako ovo mackanje meni služi isključivo za opuštanje živaca na kraju dugog dana.....
|
|
chiarita2
Upravo klijam Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako lijepo i nimalo početnički.Super mi je da i TM radi zajedno s tobom
|
|
chiarita2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
chiarita2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
chiarita2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nemojte se ljutiti što stavljam jednu po jednu sliku, nisam još skužila kak da stavim više slika odjednom...pokušavam staviti sve što smo radili zadnjih dana, ova zadnja slika je jedan mali kriglinčić, star oko 30 godina iz kojeg sam još i ja pila, sada je preuređen našoj curici za ukras, ukrasio ga naravno MM
|
|
chiarita2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
chiarita2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
ANĐELKA
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično
|
|
chiarita2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
chiarita2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
chiarita2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
chiarita2
Opcije poruke
Hvala(0)
|
toliko za sada od mene, ima još par radova koje nismo slikali, ali do sljedećeg tjedna ništa. spajam vikend i četiri dana doma uživanja i mackanja....pozdrav svima i hvala vam na lijepim komentarima. ( i MM vam se puuuuuno zahvaljuje, puna ga je kuća, koliko se sada umislio
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro došli radovi su prekrasni!
|
|
Odgovori | Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |