Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kami - decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kami - decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1234 33>
Korisnik
Poruka
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 09:41
Kami, dobrodošla! Prekrasno si to izvela, naročito m se dopao 3 stolac!!!smile71
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Rujan 2009 u 16:17
prelijepi stolci! zasluzuju biti vidjeni na ponos svoje autorice smile227
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 09:03
Kami dobrodošlasmile99
Stolice su ti genijalne!
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 11:02
Hvala svima na dobrodošlici i komentarima...

Slučajno sam se registrirala baš na 1.dan jeseni pa evo jedna šumsko-jesenska klupica koja je otišla kao poklon još krajem ljeta...

Bilo je dosta printeva (većinom s one lenagold.ru stranice) i rezuckanja lišća i jabučica iz onog tabac/riža papira...

Sve je trebalo biti u pola dana osmišljeno i izvedeno pa sam se malo zaigrala više nego razmišljala kaj radim pa nije ispao očekivano Embarrassed
Slike, nažalost, opet s moba i brzinski napravljene u zadnji tren...

Na vrh
martina1306 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 189
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje martina1306 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 11:05
jako ljepo meni se vas svidaju ti jesenjski motivi
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 11:13
Super ti je ova jesen-klupica. smile141 Nogice predobre a možda malo previše motiva na gornjoj plohi.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 11:25
vidim ja kad je nečeg previše, ali nema kod mene isponova jer većinom poklone radim dan-dva prije kad ulovim vremena...
ali baš je trebalo biti kao da je zasuto svime, plodovi jeseni, ježić u lišću...
nogice nisu ispale očekivano, ali nisam imala dovoljno boje u printeru za izvesti ideju, a to mi je bio prvi crackle na nestaklenoj podlozi :P

tamo di je klupica završila treba malo boja, vedrine i kreativnog kaosa...

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 11:48
Bravo! Klupice su stvarno prekrasne!
ANĐELKA
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 14:40
Bravo kami, super su ti radovi, baš imaš neki svoj stil, drago mi je da si nam se pridružila!!!!!!! 
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 19:24
I stolci i bančić,sve je originalno,neviđeno još ovdje,krasno slaganje motiva i boja,bravvo draga moja!smile55
Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 21:13
Kami super je stolac!! podsjeća me na Ježevu kućicu (jednu od meni najdražih priča ikad) i na vrtićke dane!!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 21:43
smile141na idejama i originalnosti,sve pohvale izvedbismile141
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Rujan 2009 u 21:46
klupica je odlična smile141
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 11:45
Prekrasne ideje i radovi. klupčica je tako dobro osmišljena ...prava jesenska. Svaka čast. jedva čekam nastavak...
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 12:19
Svjesna sam da je Uskrs davno prošao i da je još daleko do proljeća,
ali sam se sjetila svojih 'decoupage' pisanica pa sam prekopala fotke...

Možda netko nije uopće čuo da je bjelanjak savršeno decoupage ljepilo za ukrašavanje kuhanih uskršnjih jaja pa nek se zna :)
Dobro je što je prirodan, bez boje i mirisa i možete dat klincima da se kreativno izražavaju kad vam ostane bjelanjaka od uskršnjih kolača ;)

i kod mene su salvete+bjelanjak+kist uz vječno luk+listići+najlonke najbrži i najefikasniji načini ukrašavanja...
(slike jedine kaj sam imala s pisanicama, ovo desno sam prvi put isprobavala ovaj vid decoupagea)

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 13:35
stolice su ti ludilo...predobro si to napravila...
vidim, imamo mi puno toga zajedničkoga... učionicu, djecu, ssalvetice...
mogle bismo se i malo više družiti...

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 13:42
hahaha,
jedini doticaj s učionicom je na faxu jer još studiram (završna godina financijske matematike, tak da neću raditi u školi),
djece još nemam, a salvetice sam prestala sakupljati pa ih je oživio decoupage :)

ali držala sam neke sezonske dječje origami radionice pa imamo zajedničkog na drugim razinama ;)

školske stolce sam nabavila "preko veze" kad su bile za otpis, a dočepala sam se i vrtićkih stolaca iz vrtića u koji sam išla nekad "davno"...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 13:50
onda slobodno dođi kod mene... imam ja u učionici starih stolica... a kako tebi one predobro idu, zašto da ja uopće pokušavam...
hahahahaha
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 13:56
zato kaj ako pokušaš i malo začiniš voljom i motivacijom, vrlo vjerojatno će ispasti nešto čarobno, a možda i 3D sa stražnje strane naslona ;)
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 14:10
Klupica je baš slatka...i meni nikad niš ne ispadne onak kak si ja zamislim.LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234 33>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,594 sekundi.