kami - decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 33> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kami, dobrodošla! Prekrasno si to izvela, naročito m se dopao 3 stolac!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
prelijepi stolci! zasluzuju biti vidjeni na ponos svoje autorice
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Kami dobrodošla
![]() Stolice su ti genijalne! |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Hvala svima na dobrodošlici i komentarima...
Slučajno sam se registrirala baš na 1.dan jeseni pa evo jedna šumsko-jesenska klupica koja je otišla kao poklon još krajem ljeta... Bilo je dosta printeva (većinom s one lenagold.ru stranice) i rezuckanja lišća i jabučica iz onog tabac/riža papira... Sve je trebalo biti u pola dana osmišljeno i izvedeno pa sam se malo zaigrala više nego razmišljala kaj radim pa nije ispao očekivano ![]() Slike, nažalost, opet s moba i brzinski napravljene u zadnji tren... ![]() |
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
jako ljepo meni se vas svidaju ti jesenjski motivi
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Super ti je ova jesen-klupica.
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
vidim ja kad je nečeg previše, ali nema kod mene isponova jer većinom poklone radim dan-dva prije kad ulovim vremena...
ali baš je trebalo biti kao da je zasuto svime, plodovi jeseni, ježić u lišću... nogice nisu ispale očekivano, ali nisam imala dovoljno boje u printeru za izvesti ideju, a to mi je bio prvi crackle na nestaklenoj podlozi :P tamo di je klupica završila treba malo boja, vedrine i kreativnog kaosa... |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Bravo! Klupice su stvarno prekrasne!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Bravo kami, super su ti radovi, baš imaš neki svoj stil, drago mi je da si nam se pridružila!!!!!!!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
I stolci i bančić,sve je originalno,neviđeno još ovdje,krasno slaganje motiva i boja,bravvo draga moja!
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Kami super je stolac!! podsjeća me na Ježevu kućicu (jednu od meni najdražih priča ikad) i na vrtićke dane!!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
klupica je odlična
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Prekrasne ideje i radovi. klupčica je tako dobro osmišljena ...prava jesenska. Svaka čast. jedva čekam nastavak...
|
|
![]() |
|
Svjesna sam da je Uskrs davno prošao i da je još daleko do proljeća,
ali sam se sjetila svojih 'decoupage' pisanica pa sam prekopala fotke... Možda netko nije uopće čuo da je bjelanjak savršeno decoupage ljepilo za ukrašavanje kuhanih uskršnjih jaja pa nek se zna :) Dobro je što je prirodan, bez boje i mirisa i možete dat klincima da se kreativno izražavaju kad vam ostane bjelanjaka od uskršnjih kolača ;) i kod mene su salvete+bjelanjak+kist uz vječno luk+listići+najlonke najbrži i najefikasniji načini ukrašavanja... (slike jedine kaj sam imala s pisanicama, ovo desno sam prvi put isprobavala ovaj vid decoupagea) ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
stolice su ti ludilo...predobro si to napravila...
vidim, imamo mi puno toga zajedničkoga... učionicu, djecu, ssalvetice... mogle bismo se i malo više družiti... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
hahaha,
jedini doticaj s učionicom je na faxu jer još studiram (završna godina financijske matematike, tak da neću raditi u školi), djece još nemam, a salvetice sam prestala sakupljati pa ih je oživio decoupage :) ali držala sam neke sezonske dječje origami radionice pa imamo zajedničkog na drugim razinama ;) školske stolce sam nabavila "preko veze" kad su bile za otpis, a dočepala sam se i vrtićkih stolaca iz vrtića u koji sam išla nekad "davno"... |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
onda slobodno dođi kod mene... imam ja u učionici starih stolica... a kako tebi one predobro idu, zašto da ja uopće pokušavam...
hahahahaha |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
zato kaj ako pokušaš i malo začiniš voljom i motivacijom, vrlo vjerojatno će ispasti nešto čarobno, a možda i 3D sa stražnje strane naslona ;)
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Klupica je baš slatka...i meni nikad niš ne ispadne onak kak si ja zamislim.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |