mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala drage moje na lijeoim riječima
![]() Baka jako mi je draga tvoja pohvala jer ti na ovom forumu imaš poseban status.
Božica još puno boje ću potrošit,i salveta,i vremena da bi imala tako lijepu kolekciju radov kao ti.
Renn,ne bi da se ovo krivo shvati ali ja sam svoj prvi rad u životu decoupage tehnikom zaista napravila prije deset dana.Sad polako i strpljivo radim dalje. O da ne zaboravim,hvala za magisterij!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Hvala lula,stalak će ići na šmirglanje i i novo ruho
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
mare početak je i više nego dobar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mare za jednog pocetnika imas vise nego dobre radove,odlicneeee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Iris hvala ti,sve što znam naučila sam na ovom stranicama.
Kaća hvala,pogledala sam razliku u radu s kistom i spužvicom.Nisam još probala spužvicom.Prvi uradak slikam,kakav god da bude,i u javnost s njim.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mare morala sam doć vidjet što radi moja riječanka i ostala paf - pa ti si prava umjetnica drga, a stalak za kišobrane ću kopirati - ne uzorak, ali salveta imam hrpu - mogu ti neke doturiti kad se vidimo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Hvala Triša.već mi je neugodno od tolikih pohvala,ali moga ja potrpiti još toga ..... A za salvete se bilježim,postala sam prava ovisnica.Danas sam vrijedno radila i sutra kad polakiram stavit ću par slika.
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Dobro došla
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mare evo i ja ti prvo želim dobrodošlicu
![]() A što se tiče radova nemam ti ništa drugo reći osim da sam potpuno uživala. Dobro, evo nešto ću ipak iskomentirati...na tvome prvom radu, onom štenderu za kišobrane, mi se čini da si salvetu izrezivala... A da je probaš iscufkati rukama mislim da bi ti se puno više stopila sa podlogom. Ja osobno uvijek tako radim, pa evo, to je bio savjet da isprobaš i tu tehniku, ne mora značiti da će ti se svidjeti, ali probaj.
A što se tiče krakle, vidim da su ti cure već objasnile...znači fora je u tome da uvijek moraš nanositi u istom smijeru...
Radujem se novim radovima...
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam
A bit će danas nešto novih radov,samo da se posuše
Proljeće.da te ruže sam rezala ali to ću popraviti samo da nađem volje. da cijeli stalak pošmirglam.Iskreno,mislim za to zadužiti MPS.
Sad čupkam salvete što će se i vidjeti na sljedećim radovima.Naravno neke uzorke i dalje moram baš izrezivati.
A još prošli tjedan sam mislila da nikada neću moći zalijepiti salvetu bez faltica.A sad mi je to puno manji problem.Znam da je sve u praksi
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tako je Mare, sve je stvar prakse. Na neke stvari koji su ti sada teško izvodive ćeš se uskoro smijati....tako nam je svima bilo...
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
početak je više nego odličan,radovi su fantastični!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala rožica
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajme, bočice su preslatke. i male i velike...
kutija s tulipanima mi je isto super. baš kako kažeš proljetna! izvrsno iskorišten motiv!
a registrator mi je odličan. kažeš da ti je malo prazno... hm... pa ne znam... meni izgleda fenomenalno.
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...odlično, odlično draga Mare....grabiš velikim koracima naprijed, bočice i boce predobre, tulipani me uvijek razgale, naročito sada kad ih nema (osim onih umjetnih
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |