Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj Vrt - Phoenixx
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj Vrt - Phoenixx

Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
Korisnik
Poruka
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 10:04
dobro došao i od mene imaš krasan vrt,još da nam šapneš di je?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 10:28
Evo nam još jednog dečka, juhuhuuu!! Radujemo se druženju i slikicama!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
pHoEnixx View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 54
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pHoEnixx Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 16:18
Hvala curke,na komentarima i na dobrodoslici..drago mi je da vam se svidjaju slike..ovaj božur je i meni čudo..uspel sam ga tak dobro uslikati..(a na prvoj slici je aster niski, neznam sortu točno, već je dosta dugo tu..a ispod njega je sedum - "Herbstfreude" se zove..

Ruže posebno volim. Ovaj luk sam napravio za te penjačice..,s druge strane je climber "antike 89",i mala pavitina kraj nje. Još sam kupio ružu sad nedavno, slučajno onak sam ju našao. "leonardo da vinci" -nju sam dugo htel nabaviti..sad čekam proljeće da ju vidim(nadam se da je to ona,pisalo je i slika je bila)..i još imam englesku "English garden" i dvije velike starije već,krasne žutu i narančastu.. i još par..
No premda star, mladac sam kao vrtlar
Na vrh
pHoEnixx View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pHoEnixx Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Rujan 2009 u 16:21
Evo jos koja slikica

Moj voćnjak-jabuka

Mlada gredica

Na vrh
pHoEnixx View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pHoEnixx Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 10:26
Na vrh
pHoEnixx View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pHoEnixx Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Rujan 2009 u 10:50
Evo i malih trubljica..začas idu unutra
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 20:35
dobro nam došao smile99 vrt je pre pre prekrasan smile72
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 21:39
Vrt je prekrasan, skladno složene boje, bijeli božur je fantastičan...Clap
Dobro nam došao, pozdrav iz Brača.
život je more
Na vrh
pHoEnixx View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pHoEnixx Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Rujan 2009 u 21:45
Hvala Rose hvala Lantano..pozdrav i tebi....iz varaždinske županije
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 07:26
Predivno izgleda vrt, a cvijeće zdravo i rascvjetano!

Dobro nam došao!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 09:16
Jabuka, malecka, a krcata - mljac. Trubica su prva liga, da šteta je što se moraju spremiti, ja svoju bogme u Rijeci neću - pa što bude, lani je prezimila.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
pHoEnixx View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pHoEnixx Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 15:04
Blago tebi..ovdje kod nas ako nemaš mjesta baš za pospremiti lončanice problem je, odnosno nemožeš imati ih puno. Imam dvije veće trublje,jedna je baš velika, taman mi je do plafona u podrumu..još par godina ju čuvam i to je to...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 15:21
Phoenix, imaš krasan vrt, a svoju temu si započeo predivnom slikom, sa zvjezdanima, ovo je sad njihov period.....Clap
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
pHoEnixx View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pHoEnixx Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 16:51
Evo i još dok su žive....

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 16:58
predivno cvijeće smile57
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 17:28
krasno cvijeće a jabuka prva liga- koja ti je sorta?
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 17:46
prekrasno cvjeće smile160
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 18:26
"sused" imaš jako lijepo cvijeće, pozdrav iz Međimurja (Čk)
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 22:06
Dok su još žive Clap - ma fenomenalno ti izgledaju, moje nikad nisu tak obilno cvale - zato sam odustala od petunija, imam ih jedino jer su same niknuleLOL
Na vrh
pHoEnixx View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pHoEnixx Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Rujan 2009 u 23:37
Hvala ! Jabuka ti je "Jerseymac",posadio sam voćnjak prije 3 godine,svega po malo, pa si ja to lijepo orezujem, kosim travu i ostalo...malo posla a zauzvrat prefino domaće voće..svakome preporučujem nekakvu voćku negdje u vrtu(ak nema voćnjak naravno)to muževe zaposlite, nema puno brige s voćkama a fino voće dobiješ iz svojeg vrta(čak imam i u tegli jabuku-takva je mini cijepljena na slabo bujnu podlogu)
Bok Tijo,i hvala ti
A kaj se tiće surfinija, samo sam dvije od 8 tegli stavil surfinije same(tak da)..puno je posla s njima, osjetljive su..nekad ne zalijem na vrijeme, ne optrgam uvenule,odmah više nisu tak lijepe al,hvala ti
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1234>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.