Korijenko nudi - traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znam na kaj misliš..ja sam ga od sashe dobila, ali nemam sliku i ne znam zašto ju nemam, ali razmnožilo se pa će biti koji pelcer za tebe
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja bi zlatnu kisu,suncokret buco,kraljevski ljiljan...a zauzvrat pogledaj sta ja imam rado cu ti poslati
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Može i za mene zlatna kiša i ako još ima kraljevski ljiljan??
Za kamenjar imam sedum (žednjak) ako to nemaš.
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Draga, ja bih se skromno predbilježila ako još ima, za bucke, White swan i echinešto pupurea.
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
ako je ostalo zlatne kiše jmolim da me zapišeš
a od kamenjarki ti mogu poslati zvončike, imaš slike na temi o njima u trajnicama ili ako ti je zapelo nešto s mojih slika javi (doduše dugo nisam stavljala slike, ali možda nabasaš na nešto, mislim da većinu još imam, pogotovo sekulente) |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Korijenko ovako na prvu, ako imaš žute gaillardie piši me, a ostalo ću si u miru pogledati...
Hvala,
P.S. pogledaj si kod mene šta želiš...
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Mi smo se već čule na pp tako da ti dodajem još žute gaillardie
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Vidi slike na netu aster alpinus
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Silvek, hvala na trudu, misterij je rješen, našla sam sliku i u čijem je vrtu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Sjemenke sretno stigle.
Puno,puno hvala!
![]() |
|
![]() |
|
luna ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 59 |
Pozdrav, htjela bih se predbilježiti ak još imaš sjemenke zlatne kiše, kraljevski ljiljan i bijele echinacee.
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Korijenko, smijem li ja užicati Echinaceu purpurea, Gailardiu, Rudbeckiu i Echinaceu bijelu...
poslala bi ti adresu na pp.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
stiglo sjeme zlatne kiše
![]() fala |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |